user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Receptionist

Vacature Amsterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 35 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wees slim, investeer in jouw carrière!Bij een bekend advocatenkantoor in Amsterdam-Zuid is een prachtige baan beschikbaar voor een representatieve receptionist die altijd nét een stapje verder gaat dan de rest. Ben jij iemand die er naar streeft om het hoogste niveau van service te bieden? Ben jij niet bang om in een veeleisende omgeving te werken? En past een formele setting jou goed? Dan kan dit wel eens jouw nieuwe baan zijn.Receptionist | 35 uur / 4 dagen p.w. | Amsterdam | MBO4/HBO | €2300-€2600Het bedrijf
Je komt te werken bij een groot kantoor dat juridisch en fiscaal advies verleent. Er zijn meerdere vestigingen, ook buiten Nederland. Bij de vestiging in Amsterdam werken maar liefst 600 collega’s. Als het over de mensen gaat, denkt dit bedrijf echter niet in kwantiteit maar in kwaliteit. Oog voor de klant én voor elkaar. Je komt te werken in een ambitieuze omgeving, waar ondernemerschap, commercialiteit en innovatief werken centraal staan. Voor zowel studenten, starters en professionals zijn er veel ontwikkelkansen.
Als receptionist kom je in een team van 6 collega’s te werken. Doordat er verschillende werkzaamheden zijn werk je soms gezamenlijk en soms zelfstandig. Hoewel er veel van je verwacht wordt als receptionist, kom je in een warm team terecht waar je goed zal worden ingewerkt. Je collega’s zijn enorm behulpzaam en wachten met enthousiasme op jouw komst!

Als receptionist zijn jouw belangrijkste werkzaamheden:
- Aannemen & doorverbinden van telefoongesprekken
- Ontvangen van cliënten & bezoekers en hen correct aanmelden
- Inplannen van diverse reserveringen voor het vergadercentrum
- Aannemen van poststukken, bloemen en relatiegeschenken
- Administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van binnenkomende faxen
Hoe meer taken jij oppakt, hoe meer je groeit in je rol en hoe meer je de kans krijgt door te groeien binnen de organisatie.Wat bieden wij jou?
Als receptionist krijg jij direct een contract bij het bedrijf aangeboden. Er wordt een flexibele, professionele houding van je verwacht, want je werkt in een snelle wereld waar zaken goed geregeld moeten worden. De andere kant van de medaille is dat er een prima salaris tegenover staat en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het startsalaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring tussen de €2300,- en €2600 bruto per maand. De werktijden zullen waarschijnlijk zijn: maandag 7.30-17.00, dinsdag 8.30-17.00, woensdag 8.30-17.00 en donderdag 8.30-19.00.Wie herkent zichzelf in dit profiel?
- Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 of HBO-opleiding
- Je hebt recente ervaring met werken in een klantgerichte functie van een zakelijke dienstverlener / grote corporate
- Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels
- Je bent representatief, vlot en hebt een professionele uitstraling
- Hoe druk het ook is, jouw houding blijft perfect
- Je staat stevig in je schoenen en communiceert duidelijk
- Je kunt goed samenwerken in een team en bent flexibel en oplossingsgericht
- Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail
- Je woont in Amsterdam of op maximaal 15 km afstandHeb ik jouw profiel hierboven geschetst? Dan nodig ik je van harte uit te solliciteren op deze veelzijdige baan, want dit is jouw kans om te investeren in een mooie carrière in de advocatuur. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam