user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Manager Onderwijs

Vacature Groningen

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Nieuwe klanten winnen en bestaande klanten uitbouwen met een gedreven team van intercedenten. De kansen ontdekken en benutten van cross-selling. Leidinggeven. Genieten van zakelijk succes. Als operationeel manager bij Randstad Onderwijs ga je het allemaal doen. Onderwijs is een kennisintensieve  branche waarbij het belangrijk is dat je het leuk vindt  om  kennis te  halen en  te delen. De onderwijsmarkt vraagt om doorzettingsvermogen – de time  to lead kan  lang  zijn - maar levert je bij structurele marktbewerking trouwe en loyale klantrelaties op.Wat doe je
Als operationeel manager bij Randstad Onderwijs ben je zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor vijf units. Drie gericht op hogescholen (Hanze, Windesheim en NHL/Stenden), één gericht op het mbo (Drenthe college) en een marktunit. Hier bemiddelen wij o.a. docenten en dragen wij zorg voor de surveillantenplanningen.
Jij staat garant voor een excellente uitvoering van de processen, een gevulde orderportefeuille en een goed rendement. Je leidt en inspireert jouw team dat bestaat uit intercedenten. En zorgt dat zij het beste uit hunzelf halen.
Operationeel manager is een baan die al je talenten en kwaliteiten aanspreekt. Je volgt, analyseert de ontwikkelingen binnen  de  onderwijsmarkt  en bewerkt deze proactief. Je bent actief betrokken bij offertes en onderhandelingen. Maar ook inhoudelijk heeft je werk diepgang, bijvoorbeeld in het bewaken en bijsturen van kwaliteitsindicatoren op unit- en vestigingsniveau. Bij grote klanten en prospects zit jij ook  aan tafel: je bent niet alleen manager op afstand, maar blijft verbonden met de sales praktijk en adviseert klanten over bijvoorbeeld flexibiliseringvraagstukken en  bent daarbij het  voorbeeld voor jouw intercedenten d.m.v. coaching on the job.Met wie werk je samen
In eerste instantie werk je vooral veel samen met de intercedenten in je team. Hen zie je elke week en daar heb je ook veel telefonisch contact mee. Daarnaast heb je ook veel contact met je collega operationeel managers en de regio directeur. Met een heleboel mensen binnen de organisatie zoek jij de samenwerking op. Met je collega’s van marketing bedenk je bijvoorbeeld ludieke acties, terwijl je bij financiële vragen overlegt met control. Met de procesmanagers of intercedenten brainstorm je over de juiste inzet van flexkrachten.Waar werk je
Je bent werkzaam in de regio Noord-Oost, dit zijn de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel. Je bent veel onderweg tussen de verschillende vestigingen en klanten. Het is dus van belang dat je in deze regio woont.
Jouw werk als Operationeel manager Onderwijs
 • Je analyseert de markt en maakt plannen voor de marktbewerking voor de specialty Onderwijs;
 • Je bezoekt klanten en prospects, maakt offertes en voert onderhandelingen;
 • Je stuurt strak op funnelmanagement en de marktbewerking (ABFS);
 • Je bent de manager die mensen stimuleert,  bindt en  ontwikkelt;
 • Je bent alert op mogelijkheden voor cross-selling op jouw werkterrein;
 • Je maakt onderdeel uit  van het MT van Onderwijs en pakt daarnaast overkoepelende projecten op.
 • Je schrijft mee met aanbestedingen met de BID manager onderwijs.
 • Je werkt veel samen met andere labels zoals RPS, Consultancy en HRS om aan de klantvraag op het gebied van in- door- en uitstroom van personeel te kunnen voldoen.
 • Je vind het leuk om  onderwijsvernieuwing en ontwikkelingen  te  volgen, deze  te  bespreken met klanten en prospects en je kennis op  onderwijs te verrijken.
Heb jij..
 • een enorme drive en zin om te starten als operationeel manager Onderwijs?
 • Leidinggevende ervaring in een commerciele rol
 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • affiniteit met het onderwijs en je kunt je goed inleven in de processen, de problematieken en de bedrijfscultuur van de klanten.
 • lef naar je klanten toe en bent in staat om de relatie én potentie flink uit te bouwen?
 • uitstekende people management skills en de kwaliteit om je team te coachen richting een topresultaat?
 • het vermogen om deuren te openen en de achterdeur gesloten te houden?
 • een hoge gunfactor en verbindende kwaliteiten?
waarom Randstad?Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als operationeel manager interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. dit bieden we jou
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland
 • goede mobiliteitsregeling en laptop
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • een bruto maandsalaris tussen € 2800,- en €5000,- (afhankelijk van je werkervaring)
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen
Informatie en sollicitatie
Wanneer je interesse hebt kan je direct solliciteren. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Talent Acquisition Specialist Nieneke Kat via 0613073814 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Nieneke Kat
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Manager Onderwijs
Score: 7.0
Stemmen: 45

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Groningen