user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Schoonmaker zwembad

Vacature Domburg

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een leuk team binnen een dynamisch zwembad? Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker/toezichthouder voor het hoogseizoen! Het zwembad is 6 dagen per week geopend en het seizoen loopt dit jaar van 29 april tot en met 14 september.Het gaat om een kleinschalig zwembad in Serooskerke. Er worden hier diverse zwemlessen gegeven, mogelijkheid om te aqua-joggen en is het bad ook geopend voor recreatief zwemmen.Het belangrijkste in deze functie is je houding en oog voor veiligheid en hygiëne. Je dient flexibel te zijn en graag met mensen om te gaan. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonhouden van de gebouwen tijdens de zwemlessen. je zorgt onder andere ook voor schone kleedkamers, neemt watermonsters en zorgt dat de rest van het terrein er netjes bijligt voor de volgende dag. Werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 16:45 tot 18:45. Je kan buitenom de schoonmaakuren ook ingezet worden als toezichthouder. Het waarborgen van de veiligheid is dan natuurlijk het belangrijkst!Wat heb jij nodig om voor deze rol in aanmerking te komen?
Je dient beschikbaar te zijn van maandag t/m vrijdag op de bovengenoemde tijden. Je bent klantgericht, sportief en weet van aanpakken. Daarnaast beschik je over een proactieve houding en ben je goed in staat om samen te werken. Je bent in het bezit van een EHBO diploma en een VOG aanvragen is voor jou geen probleem. Uiteraard dien je zelf ook goed te kunnen zwemmen.Wij bieden jou een tijdelijke detachtering aan met een salaris van minimaal €1657,- en maximaal €2470,- per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De duur van de opdracht loopt tot september 14e 2019.Zie jij jezelf in deze leuke rol? Neem dan contact met ons op! Wij hopen je graag snel te spreken. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Schoonmaker zwembad
Score: 8.8
Stemmen: 16

Vergelijkbare vacatures voor in regio Domburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Domburg