user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Helpende

Vacature De Woude

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij zinvol bezig zijn en ook nog iets aan je dag hebben? Kom dan als Helpende zorg en welzijn werken in de Randstad zorg Flex pool!Wat ga je doen?
Als flex medewerker Helpende is lichamelijke verzorging slechts één onderdeel van je werk. Jij kijkt veel verder. Waar kun jij de cliënt blij mee maken? Bij de organisatie waar je komt te werken staat kwaliteit van leven en welbevinden voorop. Daarom is het belangrijk de doelgroep écht te kennen: Luisteren naar hun levensverhaal, behoeften en interesses. Jij zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Jij durft daarin buiten de gebaande paden te denken. Je stemt hierover af met de verzorgende IG en andere collega’s binnen je team.. Samen met je collega’s werk je op een gastvrije en vriendelijke manier en maak jij het verschil voor de cliënten.
 Marline vertelt over haar baan als Helpende
Een typische dag op het werk is heel gezellig zolang er geen onvoorziede situaties voordoen, omdat dit meestal de bewoners onrustig maakt, dit is niet prettig voor ons maar ook zeer zeker niet voor de bewoners, ik heb geleerd om feedback te ontvangen maar ook te geven. Met mijn collegas kan ik heel goed samen werken. Het leukste van mijn baan vindt ik dat je de cliënten ziet stralen als ze je zien of als met geduld iets voor ze kan doen, bijvoorbeel helpen bij een blouse dicht doen. De stralende gezichten doen mij goed, ieder mens telt! Bij randstad vinden ze dat ik tel! Ik stel het erg op prijs als ze me bellen om te vragen hoe het met me gaat en of ze iets voor mij kunnen doen, Ik heb goed contact met de planners en dat vind ik belangrijk. Ik ga binnenkort een mooie training volgen via Ranstad, ardevol voor de zorg maar ook voor mijn ontwikkeling!
Wat breng je mee?
 • Je hebt een diploma Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2
 • Evt. aangevuld met een medicatie certificaat of ben je Helpende Plus
 • Voor deze functie is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist.
 • Je bent gastvrij en denkt in oplossingen
 • Je voelt je betrokken bij de Cliënten en het team
 • Werken op de verschillende locaties en tijden vind jij leuk
Flex pool?
Binnen onze flex pool kun je zelf aangeven hoeveel uur en op welke tijdstippen je beschikbaar bent. Deze functie is daarom ook erg geschikt als je nog aan het studeren bent of wanneer je graag na of voor je werk tijd over wil houden voor je gezin of wat jij belangrijk vind!Wil jij jouw bijdrage leveren als helpende in de zorg?
Is werken in een flex pool jou op het lijf geschreven? We leren je graag kennen! Stuur een heldere (korte) motivatiebrief met cv door te klikken op onderstaande button – of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Solliciteer jij liever telefonisch? Bel dan naar 020-5042035 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio De Woude
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. De Woude