user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Shopmedewerk(st)er Apenheul Apeldoorn

Vacature Apeldoorn

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 26 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij een passie voor dier en natuur? Lees dan snel verder!In het kader van de Participatiewet is de volgende vacature opengesteld. We nodigen kandidaten uit de Participatiedoelgroep dan ook zeker uit om te reageren. Apenheul doet haar best om werkomstandigheden zoveel mogelijk aan te passen aan de eisen die jouw beperking stelt.Apenheul is een prachtig groen dierenpark waar jaarlijks zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit beleven. De medewerkers spelen hierbij een essentiële rol. Werken bij Apenheul betekent werken met passie, lol en liefde voor de natuur en dier!Het betreft een functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het aanvullen en schoonmaken van de Souvenirshop. Afhankelijk van de groei die je doormaakt kun je ook meehelpen op de vloer in de Shop om mensen te assisteren bij hun keuze of vragen te beantwoorden, daarnaast kan je ook ingezet worden bij de Apentasseninname en het begeleiden van de draaimolen.Je bent als Shopmedewerker een aanspreekpunt en vriendelijk gezicht voor de gast. Goede sociale vaardigheden, gastvrijheid en behulpzaamheid zijn hiervoor een vereiste. Het is jouw taak en uitdaging om de bezoekers van Apenheul een geweldige dag te bezorgen.Ons shopmagazijn bevindt zich in een kelder die alleen bereikbaar is per trap, de goederen kunnen vervoerd worden in een goederenlift maar je zult zelf wel de trap op en af moeten kunnen lopen, alle werkzaamheden worden staand uitgevoerd.De Apenheul is geopend van eind maart t/m de 1ste week van november. Je moet bereid zijn om ook in het weekend en eventueel op feestdagen te werken. Tijdens de drukkere vakantieperiodes werk je 3 dagen in de week en buiten de vakantieperiodes minimaal 1 dag in het weekend aangevuld met 1 tot 2 dagen doordeweeks. Gemiddeld over het gehele seizoen genomen werk je zo’n 12 uur per week. De planning wordt in overleg met jou gemaakt. Je werkdag start om 10.00 uur in de ochtend!Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en benodigdheden zijn er aanpassingen mogelijk op het gebied van:
 •  Inwerktijd
 •  Begeleiding op de werkplek
 •  Begeleiding van een (job)coach
 •  Ondersteuning in papierwerk/financiële zaken
 •  Werkdagen en werktijden in overleg (indien mogelijk in het team)
Heb je nu al zin om te beginnen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met:Devran Yuca, 06-10121262 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Shopmedewerk(st)er Apenheul Apeldoorn
Score: 8.5
Stemmen: 18

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Apeldoorn