user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Baliemedewerker Beveiliging

Vacature Best

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en ben je flexibel inzetbaar? Ben jij communicatief vaardig en heb jij een proactieve houding? Lees dan snel verder!

Als security-host maak je deel uit van de afdeling Security binnen Philips Healthcare in Best. Dit zal ook jouw standplaats zijn. Bij Philips Healthcare werken en meer dan 3.500 personen. De security-host zal receptiewerkzaamheden en security-host taken uitvoeren, waarbij de handhaving van de geldende wet- en regelgeving inclusief de handhaving van de geldende huisregels primair staat.

Wat ga je doen?
Jij als security-host bent verantwoordelijk voor de klantvriendelijke ontvangst van de gasten, het registreren van gasten, het controleren van gasten aan de hand van het zogenaamde Protect tool, alsmede het ondersteunen van de afdeling Security. In deze functie is presentatie en gastheerschap enorm belangrijk, net als de affiniteit met beveiliging. De inwerkperiode is ongeveer 4 weken en de begeleider zal je begeleiden aan de hand van een checklist en dit ook aftekenen.

Hoe ziet je werkweek er uit? Je zal drie dagen in de week werkzaamheden uitvoeren als receptiemedewerker en de andere twee dagen van de week zal je de afdeling security ondersteunen. Indien er affiniteit is en je bent bereid om je verder te ontwikkelen in de beveilingsbranche, is er zelfs de mogelijkheid om in de toekomst de beveiligingsopleiding te volgen.
Wat vragen wij van jou?
- Je bent in bezit van het diploma MBO 2, of gelijkwaardig;
- Je bent in bezit van een geldig op naam staand EHBO diploma en AED certificering, of de bereidheid hebben dit z.s.m. te behalen;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
- Je hebt ervaring met receptietaken;
- Je kan goed rapporteren (zelfstandig specifieke rapport opmaken);
- Je bent in bezit van een rijbewijs B;
- Je kan werken in dagdienst, inclusief het volgen van verplichte bijeenkomsten en trainingen die vakgerelateerd zijn;
- Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling;
- Je bent loyaal, integer en betrouwbaar;
- Je bent stressbestendig in drukke, afwijkende en noodsituaties.
- Je kunt en durft personen aan te spreken op afwijkend gedrag en houding;
- Je hebt ervaring met diverse softwarepakketten zoals Windows 10, Word en Excel.

Wat krijg je terug?
We vragen veel; maar je krijgt er natuurlijk ook iets voor terug! Wij bieden jou een fulltime baan in een dagdienst. Wat betreft salaris mag je denken aan een bruto salaris vanaf € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur in de week (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding conform Philips richtlijnen (maximaal € 7,94 netto per dag).

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. We zien je sollicitatie graag tegemoet.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Best Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Best