user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Intercedent

Vacature Zwolle

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als intercedent bij Randstad Transport ga jij met je leaseauto op pad in het gebied Oost Nederland! Je gaat als werkgever langs bij deze chauffeurs om te bespreken hoe de opdracht verloopt en ze op weg te helpen in hun carrière. De focus ligt dus op sales én begeleiding in deze mooie regionale rol! Is dat iets voor jou? Lees dan snel verder!

Cornee over werken als consultant bij Randstad Nederland:
“Het voelt soms alsof ik mijn eigen bedrijfje heb. Ik ben bezig om mijn targets te halen, en daar komen alle facetten van het ondernemen bij kijken. Van koude sales tot tariefonderhandelingen en evaluatiegesprekken. Als een klant 'nee' zegt tegen een goed aanbod, wil ik begrijpen waarom hij dat doet. Ik vind het leuk om door te gaan: door de goede vragen te stellen en te luisteren, kom ik te weten wat de klant echt nodig heeft.Het geeft echt een kick als het lukt om zo nieuwe klanten en vacatures binnen te halen.”

wat ga je doen?
Je gaat op zoek naar opdrachten, weet nieuwe klanten te binden aan Randstad Transport, maar je bent ook een top-werkgever voor je flexwerkers. Je kunt je baan beschouwen als een veelzijdige rol waarin je continu van pet wisselt. Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd een samenwerking met Randstad Transport aan te gaan? Dan schakel je met de recruiter om samen aan de beste kandidaten te komen. Zijn er mooie matches tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever jouw flexwerkers begeleiden.

waar werk je?
Geen dag is hetzelfde. Je deelt je eigen agenda in. Je bent veel op pad om bij opdrachtgevers en chauffeurs mee te kijken. Daarnaast ben je aanwezig op vestigingen van Randstad, maak je afspraken bij klanten om de samenwerking te bevorderen. Het is aan jou om hun HR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen. De kunst in deze markt is om de meest aantrekkelijke vacatures binnen te halen, want daar worden jouw flexwerkers blij van!

met wie werk je samen?
In de eerste plaats met de andere 5 intercedenten in je team: rianne, monique, susanne, jan willem & barry. Maar omdat jij zoveel verschillende rollen vervult, werk je ook nauw samen met allerlei collega’s binnen Randstad; bijvoorbeeld de recruiter (deana) die verantwoordelijk zijn voor het invullen van de vacature en je operationeel manager met wie je je targets bespreekt. Natuurlijk sta je ook heel dicht bij je klanten. Je houdt continu een vinger aan de pols bij de klanten die je beheert. En je hebt ook een sterke begeleidende rol naar de flexwerkers die bij jouw klanten aan het werk zijn.
waarom Randstad?
Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als sales intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou
 • een auto van Randstad om mee op pad te gaan naar klanten en flexwerkers
 • een bruto maandsalaris tussen € 2200,- en € 2800,- afhankelijk van je ervaring
 • interessante bonussen: per kwartaal een werving & selectie bonus o.b.v. van je geboekte fee’s en twee keer per jaar een Randstad bonus o.b.v. behaalde resultaten
 • boeiend inwerktraject, ruim aanbod aan opleidingen en veel doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen, 8,5% vakantiegeld plus een benefit budget van 3,84% dat je naar eigen inzicht mag besteden, je hebt o.a. de optie om dit maandelijks te laten uitbetalen, of extra vakantiedagen, tablet, fiets of sport abonnement aan te schaffen
 • telefoon abonnement (voice- en data, wereldwijd) dat je ook privé mag gebruiken en eens per twee jaar een bijdrage van € 225,- om een smartphone aan te schaffen
 • een top team van gedreven en vooral ook gezellige collega’s!

over jou
 • minimaal hbo werk- en denkniveau & ervaring in klantcontact en/of de commerciële dienstverlening
 • een fulltime beschikbaarheid
 • het lef om doelgericht in te spelen op kansen
 • een kei in plannen, organiseren en prioriteren
 • flexibel: je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk
 • doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is!
 • overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten

word jij onze nieuwe collega?
Wil jij Randstad en nieuwe klanten aan elkaar koppelen voor een langdurige samenwerking? Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist Anja Hektor via of 06-83237096. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Anja Hektor
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zwolle