user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Helpende (plus)

Vacature Ede

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature HelpendeBen jij een helpende (plus) en op zoek naar een flexibele baan in de ouderzorg in de omgeving van Arnhem?, werk jij graag met cliënten die jouw hulp écht waarderen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!Het werken binnen de Flexpool van Randstad Zorg heeft vele voordelen. Je kunt aan de slag als Flexpool medewerker, waarbij jij zelf de beschikbaarheid doorgeeft en veel afwisseling hebt.
Gaat jou voorkeur uit naar vastigheid? Dan gaan wij ons best doen om een doorplanning voor jou te vinden bij de klant.Afhankelijk van de zorgvraag bied jij als helpende de bewoners ondersteuning in hun persoonlijk verzorging, het wassen en aankleden en verleen jij de basiszorg (ADL). Je hebt aandacht en begrip voor de cliënten en daarmee straal je vertrouwen en rust uit. Je bent flexibel beschikbaar en staat open om te werken met onregelmatige werktijden.In de zorg draait alles om mensenwerk. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij, als helpende, je kan inleven in de situatie van de cliënt. Kun jij een luisterend oor bieden en vind jij het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden? Dan kan jou oprechte interesse en glimlach zorgen voor een fijne, vertrouwde sfeer.Binnen Randstad Zorg hebben wij verschillende opleidingsmogelijkheden zodat jij je (nog) verder kan ontwikkelen. Wij bieden onder andere medicatie-, agressie-, en BHV-training. Deze cursussen worden vergoedt door Randstad en jij ontvangt na het behalen van de training een officieel certificaat.Wat bieden wij?
 • Flexibiliteit
 • Toeslagen bij onregelmatige diensten (weekend en nacht)
 • Een contract op basis van jouw behoeft
 • Salaris tussen de €12,00 en €15,00 per uur (conform cao VVT en ervaringsjaren)
 • Reiskostenvergoeding (conform cao)
 • Mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen (medicatie, agressie, etc.)
Wat vragen wij van jou?
 • Diploma helpende zorg en welzijn niveau 2
 • Werk of stage ervaring
 • Ervaring met ADL en het gebruiken van de tillift
Het bedrijf heeft locaties in Ede, Wageningen, Oosterbeek, Doorwerth en Heelsum.Ben jij de enthousiaste helpende met een hart voor de zorg waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct!Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Telefonisch: 030-2337866
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Ede
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Ede