user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Analist Know Your Cliënt, ABN AMRO BANK

Vacature Utrecht

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Data Analist?
200+ Werkgevers zoeken nu Data Analists

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij iemand die graag complexe vraagstukken analyseert? Hou jij ervan om alles uit te pluizen én ben je ook goed in klantcontact? ABN AMRO is op zoek naar iemand met een analytische blik en communicatieve skills. Denk jij dat dit bij jou past? Lees dan snel verder!ABN AMRO zet kennis, kunde en netwerk in voor hun klanten, zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland én daarbuiten. Hierbij staat het klantbelang altijd voorop. Het doel is om de klanten te leren kennen en soms ‘nee’ te verkopen als het risico te groot is. Klantbelang is immers ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken.Het Know Your Client Centre van de afdeling Commercial Banking van ABN AMRO richt zich o.a. op het actualiseren en completeren van klantdossiers en begeleiden van exit trajecten volgens de geldende wet- en regelgeving. Het is steeds belangrijker dat ze de klanten écht goed kennen en dat alle klantgegevens uitvoerig en zorgvuldig zijn gedocumenteerd. Alleen zo kunnen zij de klanten in alle kanalen een vertrouwde ervaring en een relevant en deskundig advies bieden. Daarnaast stellen toezichthouders steeds hogere eisen aan duidelijke en toegankelijke documentatie van gegevens.
Goede en complete klantdossiers zijn daarbij essentieel.WAT GA JE DOEN?
Samen met je collega’s beoordeel je welke documenten conform wet- en regelgeving noodzakelijk zijn voor de bedrijfsactiviteiten en bedrijfsstructuur van je cliënten. Dit doe je door identificatie/verificatie van externe stukken zoals statuten, uittreksels KvK, eigendomsverklaringen. Deze leg je vast in de systemen, maar je neemt ook contact op met de klant als het dossier niet compleet is. Vervolgens maak je een risicoanalyse en breng je verslag uit bij de relatiemanager van de cliënt. Op deze manier ben je verantwoordelijk voor de eerste screening van de klant. Je voert administratieve klantmutaties door in de banksystemen en voert controles uit in de Business Contact Data Base (BCDB). Hierbij stel je het belang van de klant centraal en houdt tegelijkertijd rekening met de mogelijke risico’s voor de bank.JE WERKOMGEVING
Je standplaats is de Daalsesingel in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station Utrecht.
ABN AMRO staat open voor het Nieuwe Werken waardoor je, binnen afspraken, kunt werken op andere locaties en momenten. Je maakt onderdeel uit van een team dat bestaat uit regisseurs, (senior) analisten en quality checkers Jij creëert samen met hen de sfeer! Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving waar gewerkt met doelstellingen gericht op aantallen en kwaliteit.JIJ HEBT/BENT:
 • HBO-werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving;
 • Je hebt kennis van de ABN AMRO visie en strategie in het algemeen en de Commercial Banking organisatie in het bijzonder;
 • Kennis van juridische bedrijfsstructuren en compliance-eisen;
 • Ervaring in het voeren van telefonische klantgesprekken, zowel in het Nederlands als in het Engels.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
 • Een goed salaris van minimaal € 14,08 bruto per uur, afhankelijk van je werkervaring;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken voor wat betreft locatie en werktijden (minimaal 32 uur per week);
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Een baan voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar een andere functie binnen het KYC Centre.
JOUW SOLLICITATIEPROCEDURE:
Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via onderstaande knop en laat in een bondige motivatie weten waarom jij hier past. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht