user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Klantenservice

Vacature Arnhem

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een mooi begin voor je carrière? Voor ING/Nationale Nederlanden in Arnhem zijn wij op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers!
 
Wat bieden we jou?
Nationale Nederlanden biedt jou de kans om als klantenservice medewerker het verschil te maken door jezelf te zijn. Het is een bedrijf dat om mensen geeft en bijdraagt in jouw ontwikkeling in een omgeving die voortdurend in beweging is door en met enthousiaste collega’s. Een mooie stap voor het begin van je carrière!
 
Als klantenservice medewerker bij ING/Nationale Nederlanden in Ede kom je te werken op de afdeling schadeverzekeringen voor de particuliere klant. Nationale Nederlanden heeft als doel om de financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter te maken voor haar klanten. Dit kun jij doen door goed te luisteren naar de klant en precies te achterhalen wat de situatie is.
 
Hoe is de afdeling?
Op de afdeling ING schadeverzekering heerst een leuke informele sfeer binnen het team. Je kunt lekker jezelf zijn. Flexibiliteit, verantwoordelijkheid, eigen initiatief en deskundigheid zijn belangrijke pijlers binnen het team. Dit betekent dat je open staat voor feedback en dat je onze klanten op een verrassende, professionele wijze telefonisch te woord staat.
 
Wat kun je nog meer doen als klantenservice medewerker bij Nationale Nederlanden?
Je probeert het probleem van de klant te begrijpen door de juiste vragen te stellen en in te spelen op de commerciële kansen die de klant je biedt. Daarnaast schakel je tussen verschillende taken en maak je nieuwe informatie en nieuwe systemen je snel eigen. Een werknemer die er al twee jaar werkzaam is zegt bijvoorbeeld: ‘’inhoudelijk houd je je bezig met telefonisch contact met klanten en het informeren over verzekeringen. Het is van belang dat je niet alleen openstaat voor het beantwoorden van de klantvraag, maar dat je ook verder nadenkt wat de klant nog nodig zal hebben qua verzekeringen en of alles nog up-to-date is in de huidige situatie,
 
Ook is het van belang dat je alle verzekeringen die de ING heeft ook daadwerkelijk benoemt en daar weer informatie over geeft zodat de klant goed verzekerd is. Dat vind ik zelf echt een uitdaging en het voelt prettig als de klant goed geholpen is.’’
 
Wie zoeken wij?
- Je bezit minimaal een MBO4 diploma.
- Je hebt ervaring met klantcontact.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede telefoonstem.
- Je kunt ook in de avonden en op zaterdag werken.
 
Daarnaast krijg je:
-       Loon van €12,72 bruto per uur.
-       De mogelijkheid om de WFT diploma’s (op kosten van Randstad) te halen. Wanneer deze behaald hebt, stijgt je loon.
-       Een gratis (en zeer smakelijk) avondmaaltijd als je een avonddienst werkt.
-       Keuze uit een min-max contract van: 20- 28 uur / 24- 32 uur / 28- 36 uur .
-       Reiskostenvergoeding + veel parkeergelegenheden.
 
Interesse? Reageer snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem