user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Doktersassistent in Zeist

Vacature Zeist

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Doktersassistent in Zeist

Voor een kleinschalige praktijk in Zeist zoeken wij een doktersassistent voor 16-24 uur per week. In dit gebouw zijn naast huisartsen ook een psycholoog, een apotheek en fysiotherapeuten gevestigd. Dit om een zo uitgebreide en optimale zorg aan de mensen in de buurt te verlenen. Daarnaast zijn er ook praktijkondersteuners gevestigd in dit pand. Er is sprake van een goede communicatie en samenwerking tussen de zorgaanbieders. Er is sprake van een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste baan. Bij wederzijds goedvinden is een direct dienstverband ook mogelijk.

Jij bent.
Jij bent een afgestudeerde doktersassistent(e) die minimaal 16 uur en bij voorkeur meer beschikbaar is. De donderdag en vrijdag zijn dagen dat het druk is in de praktijk en dit zullen dan ook sowieso jouw werkdagen worden. Jij bent iemand die goed kan samenwerken binnen een klein team. Jij gaat accuraat om met persoonsgegevens en jij bent behulpzaam. Zowel naar je collega’s als naar de patiënten.

Dit ga jij doen.
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Daarbij voer jij triage uit. Je hebt een eigen spreekuur en zult ook licht medische handelingen verrichten. Verder zullen ook administratieve taken tot jouw takenpakket horen.

Dit bieden wij jou.
-Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.
-Salaris conform cao Huisartsenzorg.
-Mogelijk een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
-Een mooie ervaring bij een kleinschalige organisatie in omgeving Utrecht.

De startdatum is 1 juni, maar in overleg is een eerdere startdatum mogelijk.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan snel. Heb jij nog vragen? Neslihan en Pauline Engelen staan jou graag te woord via 030-2337745. Je kunt ook mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zeist