user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Manager gezocht, Budget Energie

Vacature Nieuwegein

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Gaat verkopen jou makkelijk af? Zit sales in jouw bloed en score jij altijd boven target? Vind jij het geen enkel probleem om een team aan te sturen en te motiveren? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Als manager ben jij de senior verkoper en in staat om het team te motiveren. Jij als manager bent iemand die direct op zijn doel afgaat. Jij zit vol energie en houdt ervan om in gesprek te gaan. Jij weet in elk gesprek de behoefte van de klant te achterhalen en daarbij een passend aanbod te bieden. Als manager neem jij de complexere klantvragen op je. Jij bent iemand die het team weet te stimuleren en ook te ondersteunen met jouw kennis van sales. Door middel van coaching en ondersteuning weet jij samen met jouw team het maximale resultaat te behalen. Ook maak jij de roosters en zorg jij dat de planning klopt. Door jouw ervaring als leidinggevende weet jij hoe je moet inspelen op de vragen van jouw team. Jij motiveert hen, zorgt dat zij de targets behalen en geeft feedback waar nodig. Als manager van Budget Energie weet jij hoe je het product moet verkopen, jij bent het voorbeeld voor jouw team. Jij werkt altijd oplossingsgericht en denk als manager vooral in kansen.

Wat krijg jij als manager:

 • Jij krijgt een mooie bonus voor elk contract dat je verkoopt;
 • Jij krijgt een goed salaris van €12,50 bruto per uur;
 • Jij krijgt een fulltime baan van 32-40 uur per week;
 • Jouw reiskosten worden vergoed.

Wat zoekt Budget Energie:

 • Jij bent commercieel sterk;
 • Jij hebt minimaal MBO 4;
 • Jij hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Jij weet hoe je een team moet motiveren en coachen;
 • Jij bent proactief en resultaatgericht.

Zie jij het al voor je? Werken als manager bij Budget Energie? Ik denk het wel! Wacht dan niet langer en reageer dan nu door jouw cv te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via de sollicitatieknop. Wil je graag nog wat meer weten? Bel dan Kimberly op 020-5198089 of stuur een WhatsApp naar 06-20212696.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Nieuwegein