user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Planner

Vacature Maasdijk

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Service Planner // Bij een van de grootste zorginstellingen van Nederland // Maasdijk // Full-time (40 uur) // Tijdelijk met kans op vast //

Wij bieden en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen, dat is ons doel. Voor onze vestiging in Maasdijk zoeken wij een fulltime (40 uur) planner. Een gedreven en betrokken professional die er persoonlijk voor instaat dat mensen met een bewegingsbeperking bij ons optimale service krijgen. Zodat Sjoerd zijn driewielfiets op tijd terug heeft en gewoon naar de fysiotherapeut kan om aan zijn conditie te werken.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een efficiënte planning en volgt klantaanvragen, zoals reparaties, leveringen en afhalingen, goed en snel op. Daarnaast zet je de transportplanning ‘op de rit’.

- Je volgt de klantaanvragen goed en snel;
- Je maakt een efficiënte routeplanning op basis van afspraken met de klanten en de beschikbaarheid van de mensen en middelen;
- Je begeleidt de buitendienst en beheert hun agenda;
- Je staat onze klanten op een professionele en klantvriendelijke wijze te woord;
- Je maakt elektronische documenten voor onze servicemonteurs, adviseurs en chauffeurs, controleert na het klantbezoek of alle documenten correct zijn ingevuld en zet deze in het systeem. 

Jouw drive is onze kracht.
Je bent een service- en klantgericht persoon die oprecht geïnteresseerd is in onze klanten. Jouw drive is onze kracht. Je hebt affiniteit met de zorg en bent klantvriendelijk en communicatief sterk. Je bent initiatiefrijk en hebt een hands-on mentaliteit. Jij zorgt dat mensen met een bewegingsbeperking zorghulpmiddelen op maat krijgen, waarmee ze meer kunnen dan ze voor mogelijk houden. 

Wie zoeken wij 
● Je hebt minimaal MBO-4 in administratie of logistiek, aangevuld met globale kennis van het totale orderproces
● Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
● Een sterke pre is ervaring met een plan-systeem (e.g. Ortec)
● Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse taal
● Je bent een echte procesbewaker en werkt accuraat en ordelijk
● Je bent stressbestendig en hebt een groot inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Je kunt bij ons het maximale uit je vakmanschap halen.
Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s in Maasdijk. Het is bij ons heel gezellig en persoonlijk op de vestiging. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Wij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.  

Onze vestiging is onderdeel van een van de grootste in de zorghulpmiddelen
Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die revalidatie- en zorghulpmiddelen levert en onderhoudt. Samen streven wij naar het vergroten van de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid en het plezier van mensen met een bewegingsbeperking. Dat is onze kracht.

Interesse? Laat het ons dan meteen weten.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maasdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Maasdijk