user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teammanager / Operationeel Manager Klantdienstverlening

Vacature Utrecht

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Teamleider / Teammanager Dienstverlening – Utrecht – HBO – max €4.200,-

Als teamleider Dienstverlening geef je direct leiding aan een team van ca. 25 uitvoeringsmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de afgesproken kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de medewerkers binnen het team op de voor hen relevante vakgebieden en competenties door middel van coaching of opleidingen.

Wij zoeken een ervaren operationeel teamleider, met een aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau (dus geen post-HBO maar echt volledig afgerond) en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring als teamleider van een uitvoerend team. De officiële standplaats is Utrecht.

Je bent in staat om situationeel verschillende leiderschapsstijlen te hanteren (resultaatgericht, beheers gericht, verbindend en veranderingsgericht). Je motiveert, stimuleert en coacht medewerkers. Tevens spreek je ze aan op hun eigen verantwoordelijkheden ten aanzien van de kwaliteit en kwantiteit van de productie. Je formuleert heldere en transparante doelstellingen en normen en vervult een voorbeeldfunctie naar de medewerkers door een zichtbare kwaliteitsgerichte en klantgerichte werkwijze te hanteren.

Je hebt een positieve en flexibele houding, altijd zoekend naar oplossingen en je bent niet bang om een fikse uitdaging aan te gaan! Daarbij ben je bereid om ook op zaterdagen en avonden over te werken.

Naast de kerncompetenties samenwerken en verandervermogen beschik je over de competenties zelfinzicht, resultaatgerichtheid, creativiteit, doelgericht (be)sturen en eigenaarschap.

Je krijgt een detachering van +/- 1 jaar via Randstad Professionals Customer Contact met kans op verlenging en een salaris die valt binnen de beloningsregeling van de opdrachtgever en zal liggen tussen de €3.200,- en €4.200,-.

Let op: We kunnen geen reiskosten doorbelasten dus het salaris is incl. reiskosten en daarom is het wenselijk dat je in de omgeving van Utrecht woonachtig bent.

Heb je interesse? Reageer dan snel via www.randstad.nl met cv en motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Utrecht