inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Enthousiaste verkoopmedewerker telefoons - Katwijk

2017-01-09

Vacature in Katwijk

Randstad
  • MBO, Geen ervaring vereist
  • Tijdelijk contract
  • 20 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een winkel in het centrum van Katwijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste parttime winkelverkoper voor 20 uur per week!

De dagen zijn in overleg vast te stellen, de enige eis qua flexibiliteit is dat er ook op de zaterdagen gewerk moet worden.

De functie is bij een telefoonwinkel, dus reguliere kennis van telefoons is een vereiste, maar op specifieke kennis word je uiteraard ingewerkt.

Het gaat om het adviseren van klanten over mobiele telefoons. Daarbij zal je ook leningen gaan afsluiten.

De functie is voor een aantal maanden (in ieder geval t/m de zomervakantie).

Eisen:
- Je moet de zaterdag beschikbaar zijn. Koopavonden (donderdag en soms dinsdag in de zomerperiode) is geen must.
- We zoeken een representatieve en intelligente kandidaat
- Je moet handig zijn met computer systemen
- Je moet kunnen verkopen en adviezen kunnen geven. Daarnaast moeten ze leningen kunnen afsluiten (hier krijg je intern een cursus voor)

Deze functie zou je ook naast je studie kunnen doen, omdat het 20 uur per week is.

Herken je jezelf in de omschrijving en zou je het leuk vinden om hier te werken? Graag ontvangen we jouw CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Katwijk Bekijk alle 100 vacatures