inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature CNC Frezer hout - Eindhoven

2017-01-11

Vacature in Eindhoven

Randstad
  • LBO / VMBO, Geen ervaring vereist
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een vooraanstaand bedrijf in de verpakkingsindustrie zijn we op zoek naar een fulltime CNC frezer hout. Sta jij te trappelen om aan de slag te gaan met de CNC gestuurde houtfreesmachine 'Masterwood'? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden bestaan uit het programmeren van de machnine zodat het hout in de juiste afmeting gefreesd wordt.

EISEN:
- Fulltime beschikbaar;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Communiceren in het Engels is voor jouw geen probleem;
- Aanpakker.

Ze werken in ploegen; 06:00u - 15:00u en 15:00u tot 00:00u. In het begin zal je voornamelijk werkzaam zijn in de late ploeg.

Op het moment is de afdeling flink aan het uitbreiden. Het is een functie voor langere tijd en evt een vaste aanstelling in het verschiet.

Ben jij die CNC frezer hout die we zoeken, reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Eindhoven Bekijk alle 1.885 vacatures