inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Inside Sales Agent - Rotterdam

2017-01-11

Vacature in Rotterdam

Randstad
  • MBO, Geen ervaring vereist
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Gezocht: Inside Sales Agent

In de digitale wereld van vandaag en morgen spelen datacenters een steeds belangrijkere rol. Wij knopen de wereld aan elkaar met verbindingen en zorgen dat serverparken van onze relaties altijd voorzien zijn van stroom, connectiviteit en koeling. Wij zijn er trots op hoofdleverancier te zijn voor veel van onze relaties. Ons team bestaat uit toegewijde collega's medewerkers die onze relaties 24/7 ondersteunen en veel kennis in huis hebben.

Wil je ons team versterken? Lees verder!

Voor ons Commerciële team zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven:

Inside Sales Agent (Fulltime)
Als Agent ben JIJ degene die het eerste contact legt met potentiele klanten, je komt representatief over aan de telefoon. Met de kennis die je opdoet tijdens de trainingen bij SmartDC, weet je de behoefte van een prospect te vertalen naar onze propositie. Daarnaast ben je in staat te schakelen met ICT-managers en door te dringen tot de besluitvormers binnen een organisatie. Je werkt in een technologisch zeer vooruitstrevende en plezierige omgeving. Op dit moment beschikt SmartDC al over twee eigen datacenters, SmartDC Rotterdam en SmartDC Heerlen.

Wat wij bieden:
Bij SmartDC krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en daar dragen we graag aan bij. Je werkt in een plezierige omgeving en je werkplek is op een unieke locatie in Rotterdam. De werksfeer is informeel. De salarissen bij SmartDC zijn marktconform, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, en je kunt deze aanvullen door het behalen van de vastgestelde targets die gekoppeld zijn aan een bonus structuur. Als Inside Sales Agent werk je in het salesteam en rapporteer je aan de Commercieel Manager.

Wij zijn opzoek naar het volgende Profiel:
- Afgeronde mbo-niveau 4 opleiding
- Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift
- Aantoonbare sales ervaring met het benaderen van bedrijven
- Sterke interne motivatie, competitieve instelling
- Zelfstandig kunnen werken
- Windows, Office en hebt kennis van diverse CRM-systemen
- Passie voor ICT = Pre
- Wonend in regio Rotterdam

Onze sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij je cv met een korte motivatie brief via de sollicitatiebutton of via hr@smartdc.net
Onze sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij je cv met een korte motivatie brief
Deze kun je t/m vrijdag 20 januari 2017 insturen
Eerste sollicitatiegesprek zal plaats vinden op woensdag 25 januari 2017
Tweede sollicitatiegesprek zal plaats vinden op maandag 30 januari 2017

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Rotterdam Bekijk alle 3.589 vacatures