inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Administratief medewerker afdeling schade particulieren, AEGON, Den Haag - Den Haag

2017-01-11

Vacature in Den Haag

Randstad
  • HBO, Geen ervaring vereist
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een administratieve functie en ben jij in het bezit van een WFT Basis en WFT Schade Particulieren? Heb jij daarnaast ervaring in het verzekeringswezen en lijkt het je leuk om hier opnieuw mee aan de slag te gaan? Lees dan even verder!

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je houdt ervan om naast administratieve taken, zoals het verwerken van mutaties, ook in gesprek te gaan met collega's en adviseurs over acceptatie-vraagstukken. Je hebt jouw kennis over verzekeringen paraat en vindt het fijn om jouw expertise hierin te delen. Je hebt een kritische blik en bent daarnaast vrolijk, zelfverzekerd en makkelijk in de omgang.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in een rustig, informeel maar professioneel team. De teamsamenstelling is gevarieerd door de verschillende achtergronden van de medewerkers. Mede hierdoor voelen nieuwe medewerkers zich snel op hun gemak.

De kernwaarden van AEGON zijn: duidelijkheid bieden, samenwerken en verwachtingen overtreffen. Ze streven ernaar om klanten zo goed mogelijk te bedienen, door hun behoeften nauwlettend in de gaten te houden en hierop te anticiperen.

Wat heb je nodig (let op, wij kunnen je alleen in procedure nemen indien je voldoet aan al deze gestelde eisen):
-Een afgeronde hbo opleiding
-WFT Basis en WFT Schade Particulier
-Ervaring in de verzekeringswereld
-Een beschikbaarheid van 40 uren
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Dit bieden wij:
-Een salaris vanaf €12,15 dit kan oplopen o.b.v. ervaring
-Een halfjaar contract voor 40 uren per week
-Een laptop
-Een fijne werksfeer in een enthousiast team
-Een mooie naam op je cv

Ben jij de enthousiaste topper die voldoet aan alle gestelde eisen? Solliciteer dan snel met een enthousiaste motivatie!

Jouw sollicitatie wordt in behandeling genomen door Randstad Banking & Insurance. Kijk voor meer informatie over ons op randstad.nl/banking-insurance

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Den Haag Bekijk alle 1.461 vacatures