inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Administrateur - Breda

2017-01-11

Vacature in Breda

Randstad
  • HBO, Geen ervaring vereist
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor de functie als administrateur bij een grote speler op het gebied van vastgoed zijn wij op zoek naar een sterke financiële kracht met organisatietalent en affiniteit met commercie.

Functie inhoud:
- Je bent verantwoordelijk voor de financiele administratie van het bedrijf.(bank, debiteuren- en crediteurenbeheer, en grootboekadministratie)
- Verantwoordelijk voor het opstellen van de week-, maand-, kwartaal- en adhoc rapportages
- Verantwoordelijk voor het opstellen van het budget
- Aanleveren van jaarcijfers aan de externe accountant
- Aangiftes van de omzetbelasting
- Contractmanagement

Functie eisen:
- HBO opleiding bedrijfadministratie of bedrijfseconomie, of vergelijkbare werkervaring waarbij het accent op de bedrijfsadministratie ligt.
- Kennis van en ervaring met boekhoudkundige principes vanuit de wetgeving op de jaarrekening
- Kennis van fiscale wetgeving
- Ervaring met MS Office en boekhoudkundige software (ervaring met Multivers is een pré)
- Juridische kennis gerelateerd aan vastgoed
- Affiniteit met commercieel vastgoed
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wie ben jij?
Je bent accuraat, gestructureerd, en analystisch met sterke communicatie vaardigheden. Samenwerken is geen probleem voor jou en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en uitdagende functie in een snelle, dynamische en stimulerende werkomgeving met arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature?

Reageer dan direct via de 'solliciteer' button

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Breda Bekijk alle 1.435 vacatures