inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact Us   |   Terms
Contact Us   |   Terms

Job Sales medewerker - Rotterdam

2017-01-11

Job in Rotterdam

  • MBO, No experience required
  • Temporary
  • 40 hours per week
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Function description

VACATURE SALESMEDEWERKER IN REGIO ROTTERDAM
Heb je een afgeronde commerciële opleiding aangevuld met marketing vakken of ervaring en zoek je een werkplek met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden dan zijn we op zoek naar jou!

Functieprofiel
In deze functie zal je klanten benaderen en relaties opbouwen. Het is aan jou om te bepalen of je hier ook verder in wilt groeien. Je hebt face-to-face contact, maar zal ook veel bellen. Daarnaast heb je veel vrijheid om o.a. de website en overige marketing activiteiten op te zetten. Hierbij kan je denken aan het bijhouden van social media. Uiteindelijk kan je ook meer buitendienstactiviteiten oppakken.

Het bedrijf
Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuur van bouwmateriaal. Het is een informele en dynamische organisatie en vanwege structurele groei is er een vraag naar meer marketing en sales activiteiten online en richting verschillende (nieuwe) klanten.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting marketing/commercieel
Je hebt aantoonbare affiniteit met social media
Je hebt affiniteit met sales (warm en koud)
Je hebt bij voorkeur affiniteit met de bouwbranche
Je bent te omschrijven als ondernemend, communicatief vaardig en resultaatgericht.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Company description

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Salary info Salary negotiable

Other info Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Contact person Randstad Nederland
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!

View other jobs around Rotterdam View all 3,585 jobs