user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker/Sjouwer

Vacature Hoogkarspel

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 50 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Gezocht: een actieve magazijnmedewerker/orderpicker voor in Hoogkarspel!

Voor een opdrachtgever die bouwartikelen verkoopt in Hoogkarspel zijn wij op zoek naar een leuke en hardwerkende magazijnmedewerker/orderpicker. Het is belangrijk dat je fysiek sterk bent, want je verzamelt voor je orders soms vrij zware artikelen.

Hoe ziet je dag eruit?
Je komt lekker op tijd op het werk, uiterlijk om 8 uur begin je jouw dienst en voor die tijd kun je lekker een bakje koffie drinken. Je kijkt eerst welke orders er vandaag worden weggebracht door de chauffeurs. Je laad de auto netjes en zorgvuldig in, zodat elke order netjes en compleet bij de klant wordt afgeleverd. In de tussentijd zorg jij dat je de voorraden in de gate houdt en zorg je er voor dat het magazijn netjes en overzichtelijk blijft. Samen met de chauffeurs en jouw andere collega’s hebben jullie elke dag het volgende doel: alle order zo snel en zo zorgvuldig mogelijk bij de klant krijgen!

Wat vragen wij?
• Iemand die fysiek in orde is, je verzamelt soms zware of grote materialen
• Iemand die niet van suiker gemaakt is, je bent veel in de loods of buiten
• Iemand die collegiaal is, je denkt mee met jouw collega’s
• Iemand die betrouwbaar is, je collega’s kunnen van je op aan
• Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor een opgeruimde en veilige werkomgeving
• Iemand met verstand van hout zou super zijn

Wie ben jij?
Jij bent een actief persoon. Je bent fysiek ingesteld en vindt het leuk om lekker bezig te zijn. Je vindt het niet erg om veel buiten of in een loods te werken. Je collega’s vinden jou een topper, want aan het einde van de dag zorg jij nog even dat de auto’s alvast volgeladen zijn, zodat zij de volgende dag meteen op pad kunnen en jij de tijd hebt om de volgende orders alvast te picken. Daarom zijn jullie met elkaar zo’n goed team en is het gezellig op de werkvloer. Een fijne werkfseer vindt jij belangrijk en je draagt er aan bij. Vrijheid vind jij fijn en je kunt er goed mee omgaan.

Wat bieden wij?
• Een normale werkdag heeft tijden van 8-17, maar bij drukte ben je bereid om langer te blijven, of eerder te komen. In het hoogseizoen werk je meestal van 7-17 of van 6-18. De tijd die je extra werkt, kun je naar keuze compenseren, of uit laten betalen. Er zijn collega’s die in de zomer al hun tijd voor tijd opnemen en zo een paar weken vrij zijn elke zomer!
• Een salaris van rond de €1600,- bruto per maand, maar afhankelijk van jouw ervaring
• Een grote kans op een vaste baan, als de klik er is en jij jouw werk serieus neemt
• Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen
• Begeleiding vanuit Tempo Team

Als je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden, ontvang ik graag jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Hoogkarspel
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Hoogkarspel