user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Fulltime | Medewerker Backoffice (Medewerker Uitvoering) | RDW | Veendam | HBO

Vacature Groningen

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve baan met mogelijkheden om jezelf als professional te ontwikkelen? Ben jij bereid om grenzen te verleggen, nieuwsgierig en wil jij het beste uit jezelf halen? Kom dan werken bij RDW in Veendam!

Voor RDW zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe ambitieuze administratieve medewerkers die de potentie hebben om door te groeien binnen de organisatie. Wij bieden jou een leuke en leerzame administratieve baan bij een organisatie die volop in beweging is en waar er volop aandacht is voor jouw ontwikkeling!

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag op administratief gebied bij de divisie R&I, deze divisie heeft een regisserende rol in de voertuig- en rijbewijsketen en een ondersteunende rol in de handhavingsketen. R&I zorgt voor de registratie en verstrekking van informatie in en uit het Basis Kenteken-, Rijbewijzen-, Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen- en Nationaal Parkeer Register. Deze divisie richt zich de komende jaren vooral op het goed uitvoeren van de onderstaande drie kernactiviteiten:
• Het beheren van registers
• Het verstrekken van informatie en documenten
• Het houden van toezicht.

Wat ga je doen?
De hoofdtaken van een Medewerker Uitvoering bestaan uit:
• Behandelen van aanvragen of beoordelen van rapporten
• Het verzorgen van opname van gegevens in de registers van de RDW conform wet- en regelgeving, procedures en kaders
• Verwerken van wijzigingen, correcties of beëindiging in de registers van de RDW
• Telefonisch en schriftelijk behandelen van vragen en klachten
• Begeleiden, ondersteunen en opleiden van grotendeels zelfstandige medewerkers om het primaire proces binnen de unit optimaal te laten verlopen
• Uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden ter bewaking en bevordering van de kwaliteit in de registers
• Stemt af over de wijze van toepassing van regelgeving en beleid om tot juiste uitvoering te komen
• Deelnemen aan projecten namens de unit als materiedeskundige en projectmedewerker
• Leveren van een bijdrage aan het maken/onderhouden van werkinstructies

Wat bieden wij je?
- een gezellige en informele werksfeer;
- een basissalaris van €13,56 per uur;
- een werkweek van 36 uur (32 uur is bespreekbaar);
- volop ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
- doorgroeimogelijkheden naar verschillende afdelingen;
- volledige reiskostenvergoeding op basis van OV;
- opdrachten voor een langere periode;
- de mogelijkheid om intern te solliciteren bij de RDW.

Wie ben je?
- minimaal een afgeronde HBO opleiding, aantoonbaar met diploma. Indien je in de afronding bent van je HBO/WO studie ben je ook welkom om te solliciteren! Gewenste studierichtingen zijn MER, IBM, Rechten, Bedrijfskunde of SJD;
- enige ervaring met administratie en telefonie, opgedaan bij een vergelijkbare overheidsorganisatie of binnen de profitsector;
- kandidaten die maatschappelijk betrokken zijn door zich bijvoorbeeld in te zetten als vrijwilliger bij een vereniging, sportclub of als taalcoach;
- kandidaten die enige ervaring/affiniteit hebben met coördinerende/leidinggevende taken. Deze kan je hebben opgedaan binnen je huidige functie of binnen een nevenactiviteit;
- kandidaten die een frisse blik hebben op processen, die kunnen meedenken en proactief zijn.

Let op: heb je geen afgeronde HBO- of WO-diploma en ben je ook niet in een afrondende fase van je studie? Dan heeft solliciteren op deze vacature helaas geen zin.

Heb jij de ambities om door te groeien en ben jij op zoek naar een leuke administratieve functie? Word jij enthousiast van bovenstaande en voldoe jij aan het profiel waar we naar op zoek zijn? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en volledig cv tegemoet!
  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Fulltime | Medewerker Backoffice (Medewerker Uitvoering) | RDW | Veendam | HBO
Score: 7.9
Stemmen: 34

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen