user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Financieel-administratief medewerker

Vacature Gorinchem

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever in de directe omgeving van Gorinchem zijn we op zoek naar een medewerker op de financiële administratie. Je bent zowel betrokken bij de crediteuren administratie als de overige financiële administratie. Het is een fulltime functie voor 40 uur per week.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Inboeken verkoopfacturen
- Verwerken van betalingskorting in de facturen
- Verzenden van facturen (elektronisch en per post)
- Behandelen van klachten van aangesloten bedrijven over de facturering, corrigeert zonodig de facturen
- Verwerken van geaccordeerde facturen en zet deze klaar ten behoeve van elektronische betaal- en incasso-opdrachten
- Verzorging van de boekhouding
- Leveren van een cijfermatige bijdrage aan de opstelling van financiële rapportages
- Ondersteuning van de assistent controller
- Verwerken afschriften van bank en giro in de boekhouding
- Registreert en codeert inkoopfacturen
- Controleert facturen aan de hand van ontvangstbonnen op aantal en prijs

Wat heb je hiervoor nodig?
- Een MBO 4 werk- en denkniveau d.m.v. opleiding / werkervaring
- Concentratievermogen, stressbestendigheid en cijfermatig sterk.

Ben jij de kandidaat die onze opdrachtgever nodig heeft? Solliciteer dan op deze vacature en beargumenteer waarom jij de juiste kandidaat bent.

Alleen sollicitaties met een duidelijke motivatie worden in behandeling genomen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Gorinchem
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Gorinchem