user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Contractmanager voor 1,5 jaar voor 20 uur per week bij overheidsinstelling

Vacature Heerhugowaard

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een directievoerder de opdracht is voor 1,5 jaar en voor 20 uur p/wk verdeeld over 5 dagen per week. Voldoen jij aan onderstaande eisen, reageer dan direct!

Het bedrijf is op zoek naar een directievoerder UAV. De directievoerder treedt op als contractmanager en/of directie UAV in de uitvoeringsfase in het taakveld rioolzuiveringen en draagt zorg voor de proces technische begeleiding van werken. De taken zijn voorts als volgt beschreven:
- Begeleiden van de toezichthouder(s) op het werk (40%);
- Voorzitten en bijwonen van (bouw)vergaderingen (30%);
- Bewaken van het contract (beoordelen en borgen van afwijkingen op het contract en sturen op de planning) (30 %)
Bewaken van de uitvoering van werkzaamheden uit het contract (bestek/werkomschrijving) op kwaliteit, kwantiteit, financiën en voortgang;
Ja, daar het binnen de invloedsfeer ligt van de directievoerder en afhankelijk van de aard van de uit te voeren werkzaamheden.
Projectleider
Intern: projectleider, medewerkers die betrokken zijn bij de werkzaamheden
Extern: aannemer(s), stakeholders en overige belanghebbende
- Afgeronde HBO Civiele techniek of vergelijkbaar;
- Opleiding UAV;
- Opleiding RAW-systematiek;
- VCA vol certificaat.

- Aantoonbare ervaring als zelfstandige directievoerder op het gebied van zuivering technische werken in de afgelopen 5 jaar met een projectbudget van minimaal € 1.5 mio excl. BTW.
- Ervaring met zuivering technische werken;
- Ervaring met directievoering op multidisciplinaire werken;
- Ervaring met RAW bestekadministratie software;
- Resultaatgericht, klantgericht, omgevingsbewust, overtuigingskracht. stressbestendig en goede contactuele eigenschappen.

Tijdens het selectiegesprek wordt, naast het toetsen van de competenties, de nadruk gelegd op het zekerstellen van de aanwezigheid van de door ervaring verkregen kennis en ervaring van het vakgebied, van aanpalende beleidsterreinen en ontwikkelingen en de daaraan gerelateerde wet- en regelgeving.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Contractmanager voor 1,5 jaar voor 20 uur per week bij overheidsinstelling
Score: 8.6
Stemmen: 49

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heerhugowaard Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Heerhugowaard