user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verpleegkundige Ziekenhuis

Vacature Eindhoven

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een Verpleegkundige met ervaring en zoek je een vaste uitdagende functie binnen het ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een ziekenhuis in Noord-Limburg zijn wij op zoek naar enthousiaste Verpleegkundigen.

Het te werken uren wordt in overleg afgestemd. Tevens krijg je een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg van patiënten. Hierbij gaat het niet enkel om het herstelproces, maar ook om de zorgbeleving van de patiënt en zijn naasten. Je fungeert als aanspreekpunt en pakt je rol binnen het zorgproces.

Je bent in staat om zelfstandig te werken en houdt veranderingen binnen het herstelproces nauwlettend in de gaten. Tevens ben je een team player en bent in staat de zorg rondom een patiënt te coördineren. Verder heb je professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van het diploma HBO-V of MBO-V;
- Je bent BIG geregistreerd;
- Je hebt recente (stage) ervaring als verpleegkundige binnen een zorginstelling;
- Je staat sterk in je schoenen en bent flexibel inzetbaar;
- Je bent bekwaam aangaande verpleegtechnische handelingen.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Volg ons op Facebook én blijf op de hoogte van onze vacatures:
https://www.facebook.com/tempoteammedisch/
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Verpleegkundige Ziekenhuis
Score: 9.4
Stemmen: 40

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven