user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verzorgende IG

Vacature Heythuysen

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gezocht: verzorgende IG in de omgeving Leudal!

Tempo Team is op zoek naar een enthousiaste verzorgende (IG) voor de regio Leudal.

Over de functie:
Als verzorgende IG in de ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg op hoog niveau. Je levert een bijdrage aan een prettig woon- en leef klimaat van bewoners. Je werkzaamheden variëren van het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden, tot het wassen en aankleden van cliënten, maar ook het geestelijk begeleiden. Je werkt in een teamverband, maar zelfstandigheid is ook erg belangrijk.

Over jou:
- Je beschikt minimaal over een opleiding tot niveau 3 Verzorgende (IG).
- Je bent op zoek naar werk dat afwisselend en uitdagend is, beschikt over een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen.

Wat biedt Tempo Team jou?
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor verzorgende IG-ers en bieden werk op de uren en dagen die jou het beste uitkomen. De uren worden in overleg bepaald. Ook wanneer je al aan het werk bent ergens en je extra uren wilt werken, stellen wij ons flexibel op. Deze vacature hebben wij op 2 verschillende locaties open staan, in een persoonlijk gesprek zullen we kijken welke locatie het handigst is voor jou. Ook pas afgestudeerden zijn bij ons van harte welkom! Het salaris, ORT en de reiskostenvergoeding is conform de CAO VVT.

Herken je je in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Volg ons op Facebook én blijf op de hoogte van onze vacatures:
https://www.facebook.com/tempoteammedisch/ Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
36
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Verzorgende IG
Score: 9.9
Stemmen: 28

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heythuysen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Heythuysen