user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature HR Back Office Medewerker

Vacature Rotterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor één van onze klanten zijn wij, ter ondersteuning van het HR team, op zoek naar een HR Back Office Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de HR adviseurs en de HR Manager. De functie omvat ook zelfstandige taken die in de loop der tijd en bij gebleken geschiktheid kunnen worden uitgebreid.

Wat ga je doen?
- Algemene administratieve ondersteuning;
- Administratieve verwerking van ziekmeldingen;
- Administratief verwerken van wijzigingen in personeelsbestand (contracten, brieven, bewaking en rapportage voortgang);
- Administratie uitgegeven goederen;
- Bijhouden personeelsadministratie in diverse systemen;
- Helpdesk / Accountbeheer van het urenregistratiesysteem;
- Voorbereiden diverse rapportages (ziekteverzuim, bezetting, opleidingen, vacatures);
- Ondersteunen bij werving en selectie (uitzetten vacatures, coördineren gesprekken, correspondentie);
- Coördineren van opleidingen: administratie, rapportage en organisatie van opleidingen en examens.

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol werk je nauwkeurig en ben je flexibel, resultaatgericht en dienstverlenend ingesteld. Je bent in staat met de nodige creativiteit in te spelen op frequent wisselende situaties. Je bent goed in het stellen van de juiste prioriteiten en staat stevig in je schoenen. Zowel ten aanzien van je eigen werk als dat van anderen ben je (positief) kritisch. Tot slot kun je goed omgaan met vertrouwelijke gegevens, heb je een positieve instelling en werk je graag in een team.

Wie zoeken wij?
- Opleidingsniveau MBO+;
- Aantoonbaar 2 jaar ervaring met beschreven werkzaamheden;
- Nauwkeurig en consciëntieus;
- In staat in nauwe samenwerking met collega’s het eigen werk te organiseren;
- Flexibiliteit in taken en een proactieve werkhouding;
- Goede kennis van MS Office;
- Gestructureerde, procesmatige werker;
- Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij:
- Een uitdagende werkomgeving;
- Een marktconform salaris;
- Een team met enthousiaste collega’s;
- Een plek in een snel groeiende organisatie.

Interesse? Reageer dan snel via www.tempo-team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HR Back Office Medewerker
Score: 8.5
Stemmen: 27

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rotterdam