user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature (junior) Servicemonteur

Vacature Zwolle

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze relatie gevestigd in Bladel zoeken wij een (junior) servicemonteur, afkomstig uit de regio Zwolle of Utrecht. Het betreft hier een mooie startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vaste baan. Otter-Westelaken is voor dit technische bedrijf op zoek naar een (junior) Servicemonteur.

Jouw werk als (junior) servicemonteur

Onze klant is actief in hout- en gashaarden, de installatie, reparatie en het onderhoud hiervan wordt uitgevoerd door zes servicemonteurs. Deze functie is ook bedoeld om de reisafstanden van de monteurs te verkleinen, in die zin zijn ze op zoek naar een Servicemonteur uit de regio Zwolle - Utrecht, die voornamelijk Noord Nederland zal bedienen. In deze functie van (junior) servicemonteur zal jij intern ingewerkt worden om als volwaardig servicemonteur aan de slag te gaan Je zal één keer per week op de zaak in Bladel komen, voor overleg en inladen van materiaal wat je die week nodig bent. Jij zal zelfstandig servicebezoeken afleggen in de regio noordoost Nederland en reparatie uitvoeren aan hout- en gashaarden. Daarnaast zal je preventieve onderhoudswerkzaamheden verrichten aan gashaarden en de administratie van deze bezoeken verwerken.

Jij als (junior) servicemonteur

Als servicemonteur wordt het volgende van jou verwacht

- Afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek

- Klantgericht en representatief.

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

- Zelfstandig, flexibel en resultaatgericht.

- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

- Talenkennis Nederlands en Engels.

Wat kun jij verwachten als (junior) servicemonteur

- Een mooie startfunctie met doorgroei mogelijkheden.

- Een marktconform salaris in een stabiel familiebedrijf.

- Daarnaast een informele, maar professionele werksfeer met internationale klanten.

Wil jij als (junior) servicemonteur werken bij dit bedrijf in de regio Zwolle of Utrecht? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
(junior) Servicemonteur
Score: 8.0
Stemmen: 38

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle