user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur, regio Enschede

Vacature Enschede

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Aan de slag als servicemonteur in de regio Twente, in Enschede? Kun jij zelfstandig werken, ben jij stressbestendig en sta jij ervoor open om werkzaamheden te verrichten in heel Nederland? Otter-Westelaken is op zoek naar een service monteur uit de regio Twente, bij een bedrijf in de poedercoat industrie in verband met het uitbreiden van het team.

Jouw werk als servicemonteur

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat coatinginstallaties bij de klanten worden opgebouwd, in gebruik genomen en in optimale conditie blijven door preventief onderhoud uit te voeren. Daarnaast lost je eventuele storingen snel en adequaat op. Deze servicewerkzaamheden zijn uitsluitend in Nederland. Daarnaast zal je naast vier dagen servicewerkzaamheden, één dag op de zaak aanwezig zijn.

Jij als servicemonteur

- Als service monteur ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en je vind het leuk om technische problemen op te lossen;

- Daarnaast ben jij een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar gevolgd;

- Je hebt basiskennis van elektrotechniek;

- Je bent in staat om op een correcte manier om te gaan met de klant, jij bent namelijk het visitekaartje van de organisatie.

Wat kun je verwachten als servicemonteur?

Je zal werken in een prettige, informele werkomgeving in een jong en dynamisch team van collega’s. Bij dit bedrijf heb je uitgebreide mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en je hebt zal goede arbeidsvoorwaarden hebben. Je zal direct bij de opdrachtgever in dienst treden.

Wil jij als servicemonteur werken bij dit bedrijf in de regio Twente, Enschede? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Servicemonteur, regio Enschede
Score: 9.0
Stemmen: 49

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Enschede