user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicetechnicus, regio Hengelo

Vacature Hengelo

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Aan de slag als servicetechnicus in de regio Enschede, in Hengelo? Kun jij zelfstandig werken en zoek jij een vaste baan? Otter-Westelaken is voor een installatietechnisch bedrijf op zoek naar een servicetechnicus in de installatietechniek, woonachtig in de buurt van Hengelo.

Jouw werk als servicemonteur

Deze opdrachtgever is landelijk actief maar we zijn op zoek naar een monteur voor het gebied in Overijssel en Flevoland. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Hengelo, Zwolle of centraal in Overijssel. In deze functie ben je zelfstandig werkzaam op verschillende klussen in je werkgebied. Het kan gaan om reparatie, onderhoud of vervanging van verschillende gebouw gebonden installaties. Zodoende heb je hierin ook een achtergrond vanuit werkervaring en opleiding. Middels je PDA krijg je klussen en opdrachten door en kun je deze naar eigen inzicht indelen en inplannen. Daarbij krijg je ook te maken met werkvoorbereiding en het regelen van je materialen. Op deze manier kun je ook met verschillende vlakken van werkvoorbereiding aan de slag en heb je overzicht over alle aspecten van je werk.

Jij als servicemonteur

Als service monteur ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en je vind het leuk om technische problemen op te lossen. Daarnaast heb jij een technische MBO opleiding gevolgd en/of relevante werkervaring in de installatietechniek. Ben je in een andere technische richting opgeleid maar wel passende werkervaring? Ook dit kan passend zijn!

Wat kun je verwachten als servicemonteur?

- Uitzicht op een vaste baan

- Diverse doorgroeimogelijkheden.

- Ontwikkel mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld de koeltechniek, (Groot) keteltechniek, luchtbehandeling of meet- en regeltechniek.

- Je krijgt een telefoon en bus van de zaak

- Salaris tot €3.500,- (afhankelijk van ervaring)

Kortom; ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wil je een zelfstandige functie met een behapbaar werkgebied en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen in de regio Enschede, Hengelo? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Servicetechnicus, regio Hengelo
Score: 8.8
Stemmen: 38

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hengelo Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Hengelo