user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Koeltechnisch monteur

Vacature Amsterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij koelmonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu koelmonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Enthousiaste en leergierige koeltechnisch koelmonteur gezocht!

Voor een grote leverancier van koeltechnische- en luchtbehandeling installaties, met diverse service-vestigingen over het land verspreid. Deze vacature is voor de standplaats Amsterdam, 40 uur per week (fulltime)

Functieomschrijving

- Als servicemonteur verzorg je de montage en onderhoud van koelinstallaties voor vrachtwagens, opleggers en bestelbussen.

- Je analyseert storingen, zoekt naar de oorzaak, stelt de diagnose en repareert de koelinstallaties;

- Hierbij houdt je rekening met de eigenschappen van verschillende typen koelinstallaties, de gestelde kwaliteitseisen en de wensen van de klant.

- Je werkt met uiteenlopende technieken die in onze producten worden toegepast (zwakstroom, krachtstroom, elektronica, dieseltechniek en koudetechniek).

- Daarnaast draai je mee in de storingsdienst.

Wat vragen wij van je?

- MBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting de koudetechniek

- het bezit van een rijbewijs B.

- Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring als servicemonteur, waarbij je kennis hebt opgedaan van koel-, diesel-, en elektrotechniek. Deze ervaring heb je bij voorkeur opgedaan als auto-, bedrijfswagenmonteur of in de landbouwmechanica.

- Ervaring in de transportkoeling en een F-gassen diploma zijn een pre.

- Daarbij beschik je over een flexibele werkhouding.

Geen koeltechniek ervaring? Maar ben je leergierig en sta je open om een nieuw vak te leren? Wij zien je reactie dan graag tegemoet! Solliciteer dan direct via onze website met CV en motivatie

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Koeltechnisch monteur
Score: 7.7
Stemmen: 18

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam