user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ANIOS - AIOS // Basisarts sociale geneeskunde

Vacature Amsterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij arts/basisarts en wil jij (tijdelijk) weg uit de ziekenhuis-ratrace? Of wil jij ervaring op doen binnen een maatschappelijk relevante functie en een breed scala aan ziektebeelden? En de mogelijk hebben tot het volgen van een opleiding binnen prettige werktijden?

Een vaste/tijdelijke baan waar veel mogelijk is, van ervaring op doen voor één jaar tot het volgen van de specialisten opleiding!

IN DEZE FUNCTIE
Na een korte praktijkgerichte opleiding van 6-8 weken ga je als ANIOS aan het werk onder
supervisie van een ervaren verzekeringsarts. Gedurende deze periode is deze professional jouw persoonlijke coach en vraagbaak. Je start in eerste instantie als ANIOS, waarbij er een perspectief is om door te stromen naar een AIOS-functie.
In deze functie:
- heb jij tijd voor de patienten;
- ontmoet jij een diverse cliëntpopulatie, diverse ziektebeelden en casustiek;
- volg jij trainingen en krijg jij een gedegen begeleiding en supervisie tijdens het werk om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren;
- doe je goede ervaring en kennis op voor als je geïnteresseerd bent in de huisartsenopleiding.

JOUW ROL
- Je beoordeelt cliënten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland;
- Je adviseert de cliënten over de mogelijkheden om terug te keren in het arbeidsproces;
- Je hebt, als sociaal medisch beoordelaar, een verantwoordelijke positie in het beoordelen van cliënten om hen een gezonde (werk)toekomst te kunnen bieden;
- Je stelt diagnoses en maakt gebruik van wetenschappelijk (ervarings) onderzoek, binnen het sociaal wettelijk kader;
- Je houdt zelfstandig spreekuren op locatie en je beoordeelt dossiers.

GOED PROFIEL
- man/vrouw met een afgeronde opleiding Geneeskunde diploma;
- in het bezit van een geldige BIG-registratie;
- je bent gedreven, analytisch, besluitvaardig en resultaatgericht;
- je bent empathisch, respectvol en handelt integer;
- je bent 32-38 uur per week beschikbaar voor de periode van minimaal 1 jaar.

AANBOD
Ga je aan de slag als Anios verzekeringsgeneeskunde via Tempo-Team Medisch, dan krijg je:
- een salaris conform cao van de opdrachtgever, afhankelijk van ervaring maar een minimaal startsalaris van €4126,95;
- de mogelijkheid tot volgen van verschillende online trainingen/cursussen via GoodHabitz;
- Korting op verzekeringen en winkel online met korting via online personeelswinkel;
- Automatisch pensioenopbouw na 26 weken.

PROCEDURE
Mocht je vragen hebben, kan je het beste richten tot Minke Venes per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefoneren naar 0613761697. Voor deze vacature worden minimaal twee referenties gecheckt en het aanvragen van een VOG is een vereiste. Je CV en motivatie dien je te uploaden via de SOLLICITEER button. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
38
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ANIOS - AIOS // Basisarts sociale geneeskunde
Score: 9.0
Stemmen: 43

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam