user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Kraanmachinist Lemmer

Vacature Lemmer

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor de IJB Groep in Lemmer zijn wij op zoek naar een fulltime kraanmachinist op de portaalkraan. Als kraanmachinist op de portaalkraan werk je lekker in de buitenlucht! Je kunt per volgende week aan de slag in deze fulltime functie!Direct enthousiast? Onze Whatsapp, bel en mail gegevens vind je onderaan deze tekst! Wat krijg je van ons?
 • Jouw salaris wordt wekelijks volgens de BPI CAO uitbetaald;
 • Je kunt per volgende week aan de slag;
 • Je kunt fulltime aan het werk bij de IJB Groep in Lemmer!
Wat ga je doen?Als kraanmachinist werk je buiten op de locatie van de IJB groep in Lemmer. Doordat je buiten werkt, heb je te maken met verschillende weersomstandigheden als zon en regen. Uiteraard krijg je hier beschermende kleding voor. Daarnaast ben je altijd in de hoogte aan het werk, het is dus gewenst om geen hoogtevrees te hebben. Als kraanmedewerker op de portaalkraan zijn er 2 diensten die je kan draaien. De ene dienst start om 06.00 uur in de ochtend, terwijl de andere dienst door gaat tot de laatste vrachtwagens geladen zijn.Als kraanmedewerker wordt je ingewerkt om volledige dagen te werken op de portaalkraan. Je gaat aan de slag met het laden en lossen van de vrachtwagens, dit doe je aan de hand van de vrachtplanning en vrachtbonnen. Natuurlijk zorg je voor je eigen veiligheid door persoonlijke beschermingsmiddelen op de juiste manier te gebruiken.Als kraanmachinist bij IJB beschik je over de volgende eigenschappen:
 • Je bent een teamplayer & flexibel inzetbaar voor de 2 verschillende diensten (dag & middag);
 • Je bent stressbestendig, een aanpakker & meedenkend;
 • Je bent probleemoplossend ingesteld. 
Wat is IJB Groep?De IJB Groep is de specialist op het gebied van funderingen. Van sonderingen, ontwerp tot en met de productie en levering van prefab betonnen elementen. In de loop der jaren heeft de IJB Groep haar kennisniveau en vakmanschap uitgebouwd tot een unieke combinatie.Ben je na het lezen van deze vacature overtuigd dat dit iets voor jou is? Neem dan direct telefonisch contact op met 038-4261999 of solliciteer via de button. Heb je vragen? Je mag ons ook whatsappen op 0682662238. Charlie neemt telefonisch contact met je op om de vacature door te nemen. Maak jij een goede indruk? Dan zetten we je graag door naar onze collega's op locatie zodat je gauw op rondleiding kunt. Hopelijk tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Kraanmachinist Lemmer
Score: 7.5
Stemmen: 14

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lemmer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Lemmer