user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Montagemedewerker IJB Groep

Vacature Lemmer

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • Lagere school of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij montage?
200+ Werkgevers zoeken nu monteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Wil jij elke dag een andere werklocatie hebben, in dagdienst werken én fulltime aan de slag? Kom werken als montagemedewerker bij IJB Groep in Lemmer!Wil je direct met ons in contact komen? Onze Whatsapp, bel en mail gegevens vind je onderaan deze tekst! Dit krijg je van ons als montagemedewerker:
 • Een fulltime baan voor het salaris volgens de BPI CAO;
 • Een baan in de dagdienst;
 • Een leuke groep collega's waarmee je dagelijks op pad bent;
 • De mogelijkheid op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding & extra ploegentoeslag, mocht jij vroeger of later moeten werken.
Wat ga je doen?Het vertrekpunt is Lemmer en vanuit daar reis je samen met collega's het land door om op locatie je werkzaamheden uit te voeren. Je werkt onder leiding van een voorman. Samen met jouw collega's zorg je voor de montage van heipalen op de bouwlocatie.Daarom ben jij de ideale Montagemedewerker:
 • Jij vindt het niet erg om fysiek zwaar werk te doen;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal & je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer;
 • Jij bent in het bezit van vca, of bent bereid deze op korte termijn te behalen
Jouw werkomgeving bij IJB Groep
De IJB Groep in Lemmer loopt voorop op het gebied van betonnen funderingen. Door jarenlange kennis, vakmanschap en innovatie wordt hier alles uitgevoerd, van sonderingen tot aan ontwerpen en productie. Ook levert en monteert de IJB Groep haar betonnen producten. Jij komt hier dus in een uitdagende en professionele omgeving, waar ontwikkelmogelijkheden zijn. Tevens heerst er een vriendelijke sfeer en is er ruimte voor gezelligheid.Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk jij dat jij dé montagemedewerker bent die wij zoeken? Solliciteer dan direct met de solliciteer button, mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 038-4261999. Heb je vragen en wil je liever whatsappen? Dat kan op 0682662238. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Montagemedewerker IJB Groep
Score: 7.2
Stemmen: 41

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lemmer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Lemmer