user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verzorgende IG - werken in de Thuiszorg

Vacature Arnhem

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 28 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij als Verzorgende IG werken in de Thuiszorg voor minimaal 16 uur per week? Solliciteer dan direct.

Als Verzorgende IG ga je met toewijding, plezier en op een liefdevolle wijze om met de bewoners in Arnhem en omstreken. Ook beschik je over je eigen auto.

Jouw functie:

Als Verzorgende IG ondersteun je individuele cliënt bij de persoonlijke verzorging tot het verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en levert een bijdrage aan een goed woon- en leefklimaat. De taken voer je zelfstandig uit. Het welzijn van iedere individuele cliënt staat hierbij centraal. Je observeert en rapporteert bijzonderheden in de uitvoering van de zorg en je bent verantwoordelijk voor een juiste overdracht.

Wie zoeken wij?

- Je bent minimaal 16 - 28 uur per week beschikbaar;

- Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3;

- Je beschikt over een eigen auto;

- Je bent flexibel en servicegericht;

- Je beschikt over recente stage en/of werkervaring in een soortgelijke functie;

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

- Je kan goed zelfstandig werken.

Wat biedt Tempo-Team jou?

- Flexibel werken;

- Salaris conform CAO VVT (verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties);

- Reiskostenvergoeding;

- Gratis training volgen via GoodHabitz (Bijvoorbeeld je BHV).

De inschaling geschiedt conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) - FWG 40.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer via onderstaande button en wij nemen spoedig contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Verzorgende IG - werken in de Thuiszorg
Score: 8.9
Stemmen: 41

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem