user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Heb je ervaring in de machinebouw? En wil je meteen op contract bij het bedrijf?

Vacature Almere

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur machinebouw en wil jij ons helpen onze ambities vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Heb jij ervaring in montage- en revisiewerkzaamheden, opbouwen, repareren of in bedrijf stellen van installaties bij voorkeur in de Food Industry? Kun je snel schakelen en werk je graag in een levendige en dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!

WAAR GA JE WERKEN

De opdrachtgever is een internationale leverancier van geavanceerde systemen voor de voedselverwerkende industrie. Wereldwijd werken ca. 1750 medewerkers voor onze productgroepen: Wafelmachines, Ovens, Cookie Cappers en Aerators. De Opdrachtgever richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van Aerating en Mixing systemen ten behoeve van de Food Industry. Haas-Mondomix is een internationaal opererende organisatie met wereldwijde productie en verkoopvestigingen

DIT GA JE DOEN

Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van de gehele installatie volgens de kwaliteits – en veiligheidseisen. De installatie kan uit meerdere (deel)machines bestaan. Voor de opbouw zal je ook eenvoudige las en draai werkzaamheden uitvoeren. Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het correct testen van machines. Verder werk je als machinebouw monteur van begin tot eind aan een project, alleen of in samenwerking met collega’s. Tijdens het project stem je o.a. af met mechanische, elektrische en software engineers.

Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, heb je oog voor detail en geef je tijdig aan, als een project buiten de planning gaat lopen. Je kan het voorkomen dat je bij klanten op locatie de installatie en inbedrijfstelling uitvoert en training & instructies over werking, onderhoud en veiligheid van de installaties verzorgt. Ten slotte draag je zorg voor afnameprotocollen, neem je de bij de klant geldende regels in acht, bewaak je de kwaliteit en kwantiteit;

JIJ HEBT

- Jij hebt een afgeronde MBO 4 Werktuigbouwkunde of Elektro opleiding;

- Je hebt technisch inzicht en kunt tekeningen lezen;

- 1 – 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;

- Jij hebt kennis van of een opleiding in besturingstechniek en software (PLC, AB & Siemens), meet- en regeltechniek, machines, software, geldende regels en procedures;

- kennis van pneumatiek, mechatronica en van installatie- en veiligheidsvoorschriften (VCA);

- Je bezit een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels en bij voorkeur Duits;

- Je bent resultaatgericht, oplossingsgericht, pragmatisch en hebt een hands-on mentaliteit;

- Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;

- Jij bent bereidt tot overwerken, indien projecten daarom vragen.

- Bereidheid om, wanneer nodig, mee te gaan voor installatie bij de klant, veelal in het buitenland

WAT BIEDEN WIJ?

Het bedrijf biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen in omgeving waarin een moderne bedrijfsvoering wordt gehanteerd. De informele sfeer bied je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie.

- Een goed salaris conform CAO Metaal op basis van 40 uur.

- Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

WERKEN VIA OTTER-WESTELAKEN?

Otter-Westelaken kent de technische markt als geen ander uitzendbureau op het gebied van vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om bij verschillende en toonaangevende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Ben jij op zoek naar een baan binnen de Maakindustrie, wij hebben een groot netwerk aan bedrijven waar we jouw aan voor kunnen stellen!

REAGEREN

Ben jij de technische topper die we zoeken? Of wil je met Otter-Westelaken in contact komen om andere technische functies te bespreken? Neem dan contact met ons op!

Nicole Miggels

Otter-Westelaken

075 6157163

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Heb je ervaring in de machinebouw? En wil je meteen op contract bij het bedrijf?
Score: 9.2
Stemmen: 40

Vergelijkbare vacatures voor in regio Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Almere