user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sales medewerker schadeverzekeringen

Vacature Arnhem

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij als communicatieve topper op zoek naar een baan waarvan je energie krijgt en help je graag met het beantwoorden van diverse vragen? Ga dan als sales medewerker schadeverzekeringen aan de slag bij OHRA in Arnhem.

Wat jij gaat doen:
Als medewerker schadeverzekeringen bij OHRA/Delta Lloyd in Arnhem ga je service vragen over de diverse schade verzekeringen van beantwoorden van potentiële en bestaande klanten. Je geeft informatie, maakt offertes en voert mutaties door. Ook verkoop je (extra) verzekeringen aan potentiële en bestaande relaties. Met jouw heldere communicatie en empathisch vermogen geef jij de tevreden klanten een 9+ ervaring mee. Na 6 maanden start je met behulp van een E-learning aan de Wft-basis studie. Daarna ga je ook nog je Wft Schade behalen.

Wie jij bent:
Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau en je hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact. Je leert makkelijk waardoor je nieuwe kennis en systemen snel tot je neemt. Jij bent parttime of fulltime beschikbaar en kunt werken tussen 08:00 en 18:00 uur. Ook wordt er gevraagd om één keer per maand op een zaterdag te werken.

Wat jij krijgt:
Tempo-Team zorgt ervoor dat jij bij een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij aan de slag kunt. Daarnaast biedt Tempo-Team:
- Werkweek van 16 - 24, 18 - 28, 24 - 32 of 32 - 40 uur.
- Startsalaris van €11,50 bruto per uur, op zaterdag toeslag van 35%.
- Mogelijkheid je salaris te laten groeien door behalen van Wft's.
- 8% vakantietoeslag.
- Ontwikkeling van jezelf door het volgen van online trainingen.

Jouw werkomgeving bij OHRA/Delta Lloyd
OHRA is al 90 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij met een klantbestand van 800.000 personen. Het contactcenter bestaat uit 8 teams verdeeld in afdelingen Schade, Zorg en een combinatie ervan. Bij OHRA regelt de klant zorg-, auto-, woon-, huisdieren-, levensverzekeringen en het bankproduct. Jij als sales medewerker schadeverzekeringen streeft samen met je team naar een tevreden klantbestand van OHRA. Een team bestaat uit ongeveer 15 tot 20 medewerkers. Een werkdienst duurt minimaal 3 uur en maximaal 8,5 uur. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 15.00 uur.

Enthousiast
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature in de verzekeringssector? Solliciteer direct via www.tempo-team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Sales medewerker schadeverzekeringen
Score: 8.3
Stemmen: 39

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem