user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vakantiekrachten / Vuilnisman

Vacature Alphen aan den Rijn

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar vakantiewerk? Werk jij graag buiten, houd je van een net en opgeruimd straatbeeld en vind je het niet erg om fysiek zwaar werk uit te voeren? Lees dan snel verder of jij de parttime man of vrouw bent voor deze functie.
Je begint ’s morgens om 7:30 op locatie waar je kan zien op welke wagen je bent ingedeeld en met welke collega’s. Na een kop koffie stap je samen met je collega’s op de wagen en zorg je dat het restafval/groenafval of PMD wordt opgehaald. Als belader assisteer je samen met een collega de chauffeur bij het verplaatsen en legen van containers in de kraakperswagen. Ook geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren met de vrachtwagen. Rond 16:15 uur ben je klaar met werken.

Wat neem je mee?
• Je bent in goede lichamelijke conditie en houdt van fysiek zwaar werk.
• Je bent flexibel inzetbaar tijdens de zomervakantie.
• Je beschikt over eigen vervoer (auto/brommer) of bent in ieder geval in de gelegenheid om binnen een half uur op locatie in Alphen aan den Rijn te kunnen zijn.
• Autorijbewijs is een pré.
• Je vindt het geen probleem om vroeg op te staan want je werkdag begint rond 7:30 in de ochtend.
• Je bent iemand die zich aan de afspraken houdt. Je werkt namelijk in een klein team waarbij je echt op elkaar moet kunnen rekenen!
Wat mag je verwachten?
Een bruto uurloon van € 10,62. Er wordt gewerkt met een weekplanning die elke donderdag wordt verstuurd. Je bouwt 24 vakantiedagen op (op basis van een 40 uurige werkweek) en 8% vakantiegeld. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling. Je komt te werken in een gezellig en divers team van zowel jong als oud.

Zie jij jezel wel als vuilnisman/vrouw aan de slag gaan? Solliciteer dan snel via de website. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vakantiekrachten / Vuilnisman
Score: 9.1
Stemmen: 33

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alphen aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Alphen aan den Rijn