user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verzorgende IG in Amsterdam

Vacature Amsterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

(Bijna) klaar met de opleiding Verzorgende IG? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Tempo-Team Medisch biedt jou een loopbaan bij één of meer van onze opdrachtgevers.
Als Verzorgende IG kan jij aan de slag binnen verschillende verzorg- verpleeghuizen, ziekenhuis of aan de slag binnen een vast team in de thuiszorg!

VERLANG JIJ NAAR?
• Een baan dichtbij huis en waar jij bepaalt waar je werkt en hoe lang;
• een baan waarin plezier in het werk voorop staat;
• een salaris dat kan oplopen tot €2694,26 (en meer door ORT);
• ORT/onregelmatigheid toeslag in de vroege morgen/avond/weekend & feestdagen;
• de juiste balans tussen werk en prive;
• een reiskosten vergoeding voor eigen vervoer of ov;
• de mogelijkheid tot bijscholing en opleiding;

BEN JIJ EEN VERZORGENDE IG?
• Heb jij een diploma niveau 3+ / Verzorgende IG / VIG? Of haal jij binnenkort je diploma (verzorgende ig / verpleegkunde)?
• Zie jij wat er moet gebeuren op de werkvloer en doe jij dit gelijk?
• Heb jij stage/werkervaring op gedaan waar jij mee jij kunt aantonen dat je ervaring hebt?
• Kan jij goed luisteren naar patienten en clienten?
• Je bent bevoegd om verpleegtechnische handelingen te verrichten?

WIL JIJ MEER WETEN?
• Over je collega’s?
Als Verzorgende IG/VIG werk je niet alleen. Je werkt in een team met Helpende of met verpleegkundigen, afhankelijk van waar jij wil werken.
• Over de procedure voor een sollicitatie?
Wij zijn verplicht om twee referenties te checken, dus dit zullen wij altijd aan je vragen. Denk aan collega’s, vrijwilligers, leidinggevende of stage begeleiders.
• Kennismaken in een persoonlijk gesprek?
We schenken graag een kopje koffie of thee in en bespreken de mogelijkheden en wensen. We helpen je ook met je CV of motivatie brief en zullen je goed voorbereiden.

Weet jij hoe het is om als Verzorgende IG in een (wit) uniform te staan? Wil jij veel leren en ontwikkelen als VIG binnen de gezondheidszorg? Solliciteer dan via de solliciteerbutton. Voor meer informatie kan je bellen naar 020-624523 en mailen kan naar zorgplanning.noordholland

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam