user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lasser TIG Aluminium (niveau 1&2)

Vacature Arnhem

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gemotiveerde TIG- Lasser in de omgeving van Arnhem

Ben jij op zoek naar een baan als TIG- lasser in de dagdienst in de omgeving van Arnhem? Dan hebben wij de passende baan voor jou binnen een kleinschalig en gemoedelijk familiebedrijf..

Wat bieden wij jou als TIG- lasser bij bedrijf in omgeving Arnhem?

- Een bruto-uurloon tussen de € 10 en € 14 afhankelijk van werkervaring

- Een fulltime baan met continuïteit en stabiliteit.

- Een baan waarbij jij, als mens, centraal staat. Je werkt binnen een klein en gemoedelijk team van collega’s die er allen voor willen gaan om een “klein” bedrijf groot te houden.

- Een baan waarin volop ruimte is voor het ontplooien van jouw talenten & het ontwikkelen van jouw vakmanschap door het volgen van diverse opleidingen en cursussen .

- Een zeer gevarieerde baan waarbij geen dag hetzelfde is; geen seriematig werken maar voornamelijk maatwerk-opdrachten. Onze opdrachtgever biedt een unieke combinatie van ambachtelijk handwerk met een uiterst geavanceerd machinepark

TIG

Wat ga jij doen als lasser bij dit prachtige en unieke bedrijf in de omgeving van Arnhem?

- Jij verricht alle voorkomende laswerkzaamheden van voornamelijk aluminium constructies

- Jij zorgt voor het hechten en lassen van producten volgens tekening, maar veelal ook volgens eigen inzicht door veelal eenmalige en kleinschalige producten

- Ook verricht je alle voorkomende werkzaamheden in de metaalsector ter voorbereiding en afhandeling van jouw werkzaamheden

- Jij bent verantwoordelijk voor het produceren conform de gestelde kwaliteitsspecificaties en het naleven van gestelde procedures en voorschriften op het gebied van milieu & veiligheid

- Ook ga je af en toe mee op “klus” voor opdrachten op locatie

Wat verwachten wij van jou als TIG-lasser bij deze opdrachtgever in de omgeving van Arnhem?

- Je hebt een afgeronde opleiding constructiewerker/metaal op minimaal 2 jaar.

- Bij voorkeur aangevuld met enige laservaring

- Jij wil je graag verder ontwikkelen en neemt graag initiatief. Ook denk je graag mee met het proces en draagt verbeterpunten aan.

- Je bent gemotiveerd, oplossingsgericht en flexibel ingesteld om samen met jouw collega’s een prachtig eindproduct te maken

- Door veelvuldig direct klantencontact ben je klantgericht en dienstverlenend

- Jij kunt goed zelfstandig werken, maar vindt collega’s om je heen ook erg belangrijk.

- Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem

Het maken van een proeflas behoort tot de sollicitatieprocedure

Wil jij graag werken in deze afwisselende functie in de omgeving van Arnhem alsTIG- lasser bij dit unieke kleinschalige bedrijf? Solliciteer dan via onderstaande button of neem contact met ons via 0413-346300!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Lasser TIG Aluminium (niveau 1&2)
Score: 8.3
Stemmen: 25

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem