user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ZZP monteur machinebouw regio Eindhoven

Vacature Best

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gebruik maken van ons brede klanten netwerk en als ZZP er aan de slag? Elke week netjes je factuur

en geen administratieve rompslomp! Uiteraard bepaal je zelf je uurtarief! Lees verder voor meer info over de ZZP vacature.

Wat ga je doen als ZZP monteur machinebouw regio Eindhoven?

In de regio Eindhoven hebben wij diverse opdrachtgevers in de machinebouw. Van landbouwmachines tot aan high tech. Je zorgt er bij diverse opdrachten voor dat de machines op tijd en volgens de gestelde kwaliteitseisen gemaakt worden. We vinden altijd een opdrachtgever en opdracht die bij je past!

Dit krijg je van ons als ZZP-er

• Otter-Westelaken heeft een groot netwerk van technische bedrijven waardoor wij voor jou de leukste opdrachten hebben.

• Je hoeft dus niet zelf aan de slag met acquisitie en kunt je volledig richten op de klus waar je werkt.

• Otter-Westelaken verzorgt de volledige administratieve afhandeling tijdens jouw klus.

• Is de opdracht afgelopen, dan hebben wij alweer een volgende opdracht voor jou klaar staan.

• Elke week word je uitbetaald, geen gedoe meer met achter je geld aan.

Wie ben jij als ZZP monteur?

• Je kunt zelfstandig aan de slag als machinebouwer

• Je kunt tekeningen lezen

• Je hebt ruime ervaring in sleutelen

• Je hebt materiaal kennis en kennis van verbindingstechnieken

Enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen via de knop. Of wellicht nog vragen? Bel me dan op 06-22841000 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ik plan graag een persoonlijk gesprek met je in!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Best Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Best