user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur | Buitendienstmonteur | Den Haag

Vacature Den Haag

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij ervaring in de installatietechniek en ben jij graag onderweg? Ga aan de slag als service monteur in de regio Den Haag!

Wat ga jij doen als service monteur?
Je gaat werken in een groeiende middel groot installatiebedrijf waar de medewerker centraal staat. De locaties waar de projecten zich bevinden zijn voornamelijk in Rotterdam, Den Haag, Leiden en soms Amsterdam. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn voornamelijk in de nieuwbouw, renovatie en diverse kantoorpanden. Heb je ervaring als loodgieter of dunwandig CV monteur dan sluit deze ervaring goed aan bij de functie als servicemonteur.

Wat heb je nodig als servicemonteur?
 • Minimaal een mbo niveau 2 of 3 opleiding in de techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatie;
 • Recente ervaring in de woningbouw of utiliteit;
 • Ervaring als installatiemonteur.
Wat kan je van ons verwachten?
 • Salaris conform cao Metaal & Techniek
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve zorgverzekering en pensioen opbouw
 • Mogelijkheid om je door middel van opleidingen je verder te ontwikkelen
 • Zicht op vast dienstverband!
Wie ben jij als service monteur?
 • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren;
 • Je gaat altijd voor de beste kwaliteit;
 • Je bent klantgericht en hebt een dienstverlenende instelling;
 • Een proactieve, enthousiaste houding.
Ben jij de servicemonteur die in regio Den Haag aan de slag wilt? Solliciteer direct en dan zullen wij contact met jou opnemen! Ook bieden wij mogelijkheden voor ZZP'ers. Bel ons op 010-4104477 of stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. WhatsApp kan ook naar 06-30899392.

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Bekijk dan een van onze andere openstaande vacatures. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Den Haag