user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Orderpicker

Vacature Helmond

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring in de logistiek als orderpicker met handscanner en wil je in deze functie aan de slag? Dan is Dorel in Helmond opzoek naar jou.

Functieomschrijving:
Je bent bezig met het picken van orders in het magazijn, dit gebeurd met een scanner. Je werk daarmee indien nodig ook met een Electrische Pallet Truck.
De werkzaamheden kunnen variëren waarbij je ook helpt met het laden en lossen van containers en andere magazijnwerkzaamheden.
Het werk is in dagdienst van maandag tot vrijdag
Je werkt in verschoven diensten, 6.00-14.30u / 9.30-18.00u
Start salaris bij 22 jaar en ouder € 9,64 bruto per uur, er word wel gekeken naar ervaring voor eventueel een andere inschaling.
Na 26 gewerkte weken krijg je een beoordeling en is er de mogelijkheid om een stap te maken in salaris, ook is er de mogelijkheid tot een promotie in functie.

Functie eisen:
- Fysiek zwaar werk kunnen en willen doen
- Flexibel zijn in overwerken
- Werkervaring in een soort gelijke functie
- Hef en Reachtruck ervaring en certificaat is een pre
- Ervaring met een Electrische Pallet Truck

Wil jij werken in dit mooie logistieke bedrijf, neem dan snel contact met mij op.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Helmond
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Helmond