user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Klantenservice

Vacature Den Haag

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een leuke baan als klantenservicemedewerker, maar baal je ervan dat je dan ook vaak in de avond moet werken? Lees dan gauw verder!!

Voor de maanden juni en juli zijn wij op zoek naar klantenservicemedewerkers voor de ANWB. Op het Leden Service Center ben jij het eerste aanspreekpunt voor mensen met de meest uiteenlopende vragen. Zo spreek je het ene moment een oudere man die zijn verhuizing toch liever telefonisch doorgeeft. Het andere moment geef je advies aan een 18-jarige dame die net haar eerste auto heeft gekocht. Dat kan jij prima, want jij hebt WFT Basis al in bezit en haalt op kosten van Tempo-Team jouw WFT Schade Particulier certificaat.

Zolang jij nog bezig bent met studeren, houd jij je bezig met de klanten die iets willen wijzigen of een korte vraag hebben. Zodra jij je diploma’s op zak hebt, stroom je door naar een afdeling waarbij jij gericht de leden en niet-leden gaat adviseren. Kort samengevat ben jij bezig met:
- het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes
- het adviseren van leden en niet-leden over de producten en diensten van de ANWB
- het verwerken van aanvragen en mutaties
- het verkopen van aanvullende producten bij bestaande leden (cross- en upselling)
Werken bij ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. De ANWB heeft een cultuur waarin mensen open en respectvol met elkaar omgaan. Dat doen ze in een omgeving waar het voelt als thuis. Er zijn mogelijkheden om flexibel te werken (28 t/m 36 uur per week) maar de avonden kun je genieten van je vrije tijd. Je zult namelijk tussen 08.30 en 18.00 worden ingepland. Eén keer per 2 weken wordt je op zaterdag ingepland van 10.00 -16.00. Je rooster weet je in ieder geval 3 weken van te voren. Sta je ingepland, maar komt er iets tussen? Dan zijn er altijd collega’s om je dienst mee te ruilen.

Het startsalaris is €10,29 per uur (indien in bezit van WFT Basis). Het behalen van jouw WFT Schade diploma wordt direct beloond. Zodra je beide op zak hebt is jouw salaris €11,29 bruto per uur. Ben jij al in het bezit van WFT Basis en Schade? Dan start je direct met dit salaris. Daarnaast ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten als je met je eigen vervoer komt en worden jouw gemaakte OV-kosten 100% vergoed. Aan het eind van het jaar ontvang je 5,58% eindejaarsuitkering.

Om de functie goed uit te kunnen voeren vragen we minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding. Werkervaring in een klant- en servicegerichte omgeving is een grote pré.

Enthousiast geworden, maar toch nog wat vragen? Via ons kun je je WFT basis behalen! Bel ons op 070-3130780.
Direct solliciteren kan via de tempo-team website. Wij zullen je dan binnen een week laten weten wat we voor je kunnen doen en wat de vervolgstappen zijn.

Ben jij enthousiast geworden, maar ben je niet per direct beschikbaar? Geen probleem! We komen graag met je in contact en bespreken graag de mogelijkheden voor een latere startdatum. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Medewerker Klantenservice
Score: 8.6
Stemmen: 29

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag