user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assemblagemedewerker 45km-voertuigen

Vacature Veenendaal

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vind jij het leuk om voertuigen te assembleren en ben jij technisch onderlegd? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!
Onze opdrachtgever is al ruim 30 jaar de fabrikant van Nederland voor gehandicaptenvoertuigen (45 km voertuigen). Het hoofdkantoor in Veenendaal, waar de productie, assemblage, montage en verkoop plaatsvind, ligt centraal gelegen in Nederland.

Over de functie:
Als assemblagemedewerker assembleer je de carrosseriedelen volgens specificaties. Deze carrosseriedelen maken deel uit van de totale carrosserie van het invalidenvoertuig. Het gaat hierbij voornamelijk om het verlijmen (met speciale kit) van de carrosserie en het assembleren van de deuren van deze voertuigen. Je werkt in teamverband, maar hebt je eigen stukje verantwoordelijkheid met betrekking tot jouw deel in het productieproces. Het kan voorkomen dat dat je andere collega's uit het productieproces ondersteunt waar nodig. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor de kwaliteit van de totale carrosserie. Om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen, voer je diverse kwaliteitscontroles uit. Je bekijkt het product goed op oneffenheden en test de werking ervan. De werkzaamheden zijn in zoverre complex van aard, fijn, precies, dat het even kan duren, voordat je alle stappen goed onder de knie hebt. Hiervoor is een flexibele en leergierige persoonlijkheid vereist en is het belangrijk dat je langere tijd gefocust te werk kunt gaan. Eén kleine fout kan er namelijk al voor zorgen dat het voertuig niet afgeleverd kan worden.

Werkzaamheden
• Je assembleert carrosseriedelen van invaliden voertuigen;
• Je verlijmt de carrosserie (kappen en deuren) met kit;
• Je bent verantwoordelijk voor de sub montage;
• Je helpt en ondersteund waar nodig de andere medewerkers;
• Je beschikt over een leuke, vriendelijke, spontane, leergierige en communicatieve persoonlijkheid;
• Je vindt het leuk om in teamverband een mooi en zeer hoogwaardig kwalitatief product af te leveren.

Functie eisen
• Je bent minimaal in het bezit van een VMBO of LTS (techniek);
• Ervaring met het assembleren van carrosserie is een pre;
• Je bent erg handig met sleutelen en hebt technisch inzicht;
• Ervaring met het lezen van tekeningen en werkinstructies;
• Ervaring met het aanbrengen/verlijmen van carrosserie met kit is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht en je bent in staat om snel en foutloos te kunnen werken;
• Je bent communicatief vaardig en hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel;
• Het betreft geen seriewerk, maar specifieke producten en het is daarom belangrijk dat je geconcentreerd en secuur kunt werken.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Veenendaal