user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature CNC Kanter / Zetter Oosterhout

Vacature Dongen

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij CNC frezer?
200+ Werkgevers zoeken nu CNC frezers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij de CNC Kanter / Zetter waar wij naar op zoek zijn? Ben je op korte termijn beschikbaar, woonachtig in Oosterhout e.o. en wil je in twee-ploegen werken? Lees dan verder!

Onze opdrachtgever specialiseert in de productie van hoogwaardig plaatwerk voor de voedsel- en de elektronicabranche. Het gaat hier om kleine series van hoogwaardige kwaliteit waarbij de afwerking perfect dient te zijn. Je werkt met platen van staal, RVS en aluminium in diktes tot 3 millimeter.

Jouw werkzaamheden als CNC kanter / Zetter:
• Het kanten van kleine series dun plaatwerk, soms wel tot 0,2 millimeter nauwkeurig
• Je hebt zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit die je levert. Dit houdt in dat je zelf de machines instelt en je werk controleert met daarvoor beschikbare meetapparatuur

Wat je nodig hebt voor deze baan:
• Je hebt minimaal MBO Niveau 2 richting metaal
• Daarnaast heb je ervaring met werken in de metaal
• In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid met bijbehorende verantwoordelijkheden, je hebt bij voorkeur ook eerder gewerkt in een soortgelijke functie
• Je hebt een goed ruimtelijk en technisch inzicht
• Je houdt van afwisseling in je werk en hebt een goede werkhouding
• Je staat ervoor open om opleidingen te doen om je vakkennis op peil te houden en te vergroten

Wij bieden:
• Salaris tussen €2200 – €2500 (conform cao Grootmetaal)
• Ploegendiensten van 06.00 – 14.30 uur en van 14.30 – 23.00 uur
• Opleidingsmogelijkheden
• Een baan met toekomstperspectief

Nieuwsgierig naar de functie van CNC Kanter / Zetter in Oosterhout e.o. en wil je in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op! Je kan ons bereiken op 010-4104477 of stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dongen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Dongen