user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Zwembadmedewerker

Vacature Alkmaar

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Was jij vroeger ook fan van Baywatch en lijkt het jou ideaal om aan de rand van een zwembad je geld te verdienen!? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als zwembadmedewerker in Alkmaar waak jij over de veiligheid van kinderen en volwassenen die lekker aan het recreëren zijn in het zwembad. Je bezit een lifeguard diploma, zodat je weet hoe je de redder in nood moet zijn. Ook het netjes houden van het zwembad behoort tot je takenpakket. Dit doe je samen met je collega's in het team. Het voornaamste is: jij bezorgt de bezoekers een gezellige en veilige dag!

Dit krijg je van ons:
- Bruto uurloon van €11,32 per uur (vanaf 17 jaar!) en wekelijkse betaling.
- Flexibele diensten, waarbij jij zelf jouw beschikbaarheid kunt aangeven!
- Een functie voor langere tijd (wanneer je nog op school zit / studeert en slechts in de vakanties en/of weekenden beschikbaar bent, ben je ook welkom te solliciteren!)
- Reiskostenvergoeding.
- Super leuk team bij een organisatie die zeer actief is op het gebied van sport!

Wie jij bent:
- Je bent in het bezit van een lifeguard diploma.
- Jij snapt het belang van accuraat waken over de veiligheid van mensen.
- Een goede sfeer behouden, daar zorg jij wel voor!

Enthousiast? Wij willen jou heel graag leren kennen. Reageer op de vacature door te klikken op onderstaande button. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We hopen snel van je te horen! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Alkmaar