user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Bijrijder

Vacature Groenlo

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Start jouw carrière als bijrijder bij De Klok Dranken in Groenlo of Deventer?De Klok Dranken, DE drankenhandel van Nederland, is een dynamisch bedrijf waar samenwerken voorop staat. Samen werk je aan een de beste dienstverlening en elke dag gaat dat weer een stukje beter door de gezamenlijke inzet en feedback. Dat zie je terug in alle aspecten van het werk. Het teamgevoel is erg belangrijk en daar ga je dan ook actief een bijdrage aan leveren.Voor het distributiecentrum in Groenlo en Deventer zijn we op zoek naar bijrijders en magazijnmedewerkers.De functie van bijrijder bestaat o.a. uit het beleveren van dranken aan horeca bedrijven, evenementen en dranken groothandels. Daarnaast heb jij ook een rol in het persoonlijke klantcontact! Even wat ergernis wegnemen of een praatje maken over hoe de zaken gaan, het hoort allemaal bij jouw baan als bijrijder. Je werkdagen zijn doorgaans van maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 17.00 uur.Als magazijnmedewerker word je allround ingezet, veel afwisseling dus! Je werkzaamheden bestaan o.a. uit orderpicken, magazijn opruimen, voorraadbeheer en schoonmaken. Voor de locatie in Groenlo ben je bereid om te werken in een 3-ploegendienst, 6.00 tot 15.00, 9.00 tot 18.00 en 15.00 tot 23.00.Wat krijg jij van ons?-Een startsalaris a € 9,37 - € 10,69 bruto conform cao drankindustrie-Toeslagen conform cao drankindustrie-Adv toeslag-Een detacheringscontract vanaf dag 1-8% vakantiebijslag, 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur-Doorbetaling bij Nationale feestdagen-Reiskostenvergoeding vanaf 10 km-Je bent beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week-Je beschikt over eigen vervoer om in Groenlo of Deventer te komen-Fysiek zware werkzaamheden zijn geen probleem voor jou-Je bent klantgericht en weet van aanpakkenDaarnaast is het leuk om te weten dat Tempo-Team in samenwerking met de Klok Dranken ook de mogelijkheid biedt om je op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. Na het behalen van je rijbewijs bieden wij jou een baangarantie voor minimaal 32 uur per week.Interesse? Laat het ons snel weten! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groenlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groenlo