user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vacature Amsterdam

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur in een uitdagende functie voor 4 tot 5 dagen per week? Lees dan snel verder…

 

Als vrachtwagenchauffeur start jij je dag in Amsterdam (tussen 5.00 en 6.00 uur) op het depot waar in totaal 8 collega’s en een filiaalleider werkzaam zijn. Op dit depot laad jij zelf jouw vrachtwagen/bakwagen. Nadat jij de vrachtwagen/bakwagen hebt geladen ga jij de goederen (kantoorartikelen, kleding en drogisterij artikelen) bezorgen bij 15-25 klanten per dag. Het lossen gebeurt voornamelijk bij winkels in de binnenstad en winkelcentra. Alle goederen staan op rolcontainers en pallets. Je zult dan ook altijd een EPT (elektronisch pallettruck) bij je hebben om de goederen te verplaatsen. Daarnaast werk je ook je met PDA’s en een boordcomputer om alles administratief te verwerken. Nadat alle goederen zijn afgeleverd ga jij weer terug naar het depot in Amsterdam en is jouw werkdag klaar.

 

Het bedrijf heeft in totaal 4 depots, namelijk in Meppel, Helmond, Leidschendam en in Amsterdam.

Als jij gaat starten bij het bedrijf dan word je eerst ingewerkt op één of op meerdere routes. Als jij goed bent ingewerkt, ga jij vervolgens zelfstandig aan de slag.

 

Wat krijg jij van ons:

  • Laat ons weten wat jij verdient en wij maken het bespreekbaar;
  • Volop opleidingsmogelijkheden, bijv. Code 95 en CE rijbewijs;
  • Als het werk van beide kanten goed bevalt, krijg jij een vast contract bij dit bedrijf.

 

Wie jij bent als vrachtwagenchauffeur:

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur;
  • Je bent in bezit van een C rijbewijs met Code 95;
  • Je vindt het geen probleem om 1x per 2 weken op zaterdag te rijden (je bent de opvolgende maandag vrij).

 

Na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden of heb jij vragen? Reageer dan via de mail door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen / Whatsapp te sturen naar 06-825 193 56.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Amsterdam