user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE te Nijkerk

Vacature Nijkerk

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Aan de slag als vrachtwagenchauffeur in een uitdagende functie? Lees dan snel verder…

 

Als vrachtwagenchauffeur start jij je dag in Nijkerk (rond 6.00/6.30 uur). Jij gaat samen met een collega chauffeur op pad met de geladen vrachtwagen. Het laden wordt gedaan en hoeven jij en je collega niet zelf te doen. Vervolgens gaan jullie richting het zuiden en/of België om daar de producten (levensmiddelen) te bezorgen bij ongeveer 30 klanten verdeeld over 2 dagen. Dit betekent dus dat je op maandagochtend vertrekt en op dinsdag rond 16.30 uur weer terug in Nijkerk bent. Het lossen gebeurt voornamelijk bij restaurants. De producten staan op rolcontainers en pallets, maar je krijgt ook te maken met het lossen van losse producten. Het lossen gebeurt voornamelijk met de pompwagen en de producten worden als service bijv. in de keuken of kelder afgeleverd.


Je zult 4 dagen per week werken, namelijk op de maandag/dinsdag en donderdag/vrijdag. Op de woensdag ben je vrij. In principe wordt er niet in het weekend gereden, behalve rondom de feestdagen. Daarnaast ben je altijd met 2 chauffeurs op de vrachtwagen in verband met de rij- en rusttijden.

 

Wat krijg jij van ons:

  • Laat ons weten wat jij verdient en wij maken het bespreekbaar;
  • Volop opleidingsmogelijkheden, bijv. Code 95;
  • Als het werk van beide kanten goed bevalt, krijg jij een vast contract bij dit bedrijf.

 

Wie jij bent als vrachtwagenchauffeur:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur;
  • Je bent in bezit van een CE rijbewijs met Code 95;
  • Je bent flexibel, klant- en servicegericht.

 

Na het lezen van de vacature nog steeds enthousiast of heb jij vragen? Reageer dan via de mail door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen / Whatsapp te sturen naar 06-825 193 56.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nijkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Nijkerk